עבור לתוכן

שדרוג טלפון עד 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לשדרג את הטלפון הנוכחי שלי(לא משהו טוב - בקושי מסתדר אפילו עם ווטסאפ)

התקציב כמו שרשמתי למעלה הוא 1500 שקל(אבל גמיש למעלה למטה אם יש הצעה ממש משתלמת אשלם קצת יותר בערך 500 שקל ואם יש משהו מספק בפחות מעדיף)

שימושים עיקריים בעיקר ווטסאפ גלישה באינטרנט

אשמח להמלצה לטלפון אמין ומספק בתקציב הזה

תודה רבה

• תגובות 34
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Xiaomi Mi 6

ZTE Axon 7

OnePlus 3T

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט קצת?

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד ולמה דווקא הם?

פורסם

אשתדל לפרט כמה שאוכל, אבל אני ממליץ לך לקרוא קצת בעצמך על המכשירים לפני שאתה רץ לקנות.

קודם כל מבחינת מע' הפעלה, שלשתם מגיעים עם אנדרואיד גרסה 7.1.1 (הגרסה החדשה ביותר).

מבחינת סוללה, ל- OnePlus 3T הסוללה החזקה ביותר, כ- 3,400mAh. זמן עבודה ממוצע עם המכשיר כ- 83 שעות.

אחריו - Xiaomi Mi 6 עם כ- 3,350mAh. זמן עבודה ממוצע עם המכשיר כ- 80 שעות.

וה- ZTE Axon 7 עם כ- 3,250mAh. זמן עבודה ממוצע עם המכשיר כ- 70 שעות.

מבחינת מעבד ל- Mi 6 המעבד החדיש והטוב ביותר (Snapdragon 835).

OnePlus 3T - Snapdragon 821.

ZTE Axon 7 - Snapdragon 820.

מבחינת מצלמה, ל- Mi 6 יש שני עדשות אחוריות, אבל "רק" 12MP. צמצם f/1.8, לטעמי המצלמה המובילה.

ב- ZTE Axon 7 עדשה יחידה, 20MP, צמצם f/1.8. מצלמה מעולה גם כן.

ב- OnePlus 3T עדשה יחידה, 16MP, צמצם f/2.0. אפשר להגיד שזה הצד החלש של המכשיר.

מבחינת מסך:

ZTE Axon 7 - גודל: 5.5 אינץ. רזולוציה: 1440x2560. - המכשיר המוביל מבחינת חדות המסך מבין השלוש.

Xiaomi Mi 6 - גודל: 5.15 אינץ. רזולוציה: FHD.
OnePlus 3T - גודל: 5.5 אינץ. רזולוציה: FHD.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה רבה על התגובה המפורטת אבל לא מצאתי את ה mi6 לקנייה בשום מקום

אם נניח אני מגדיל את הדרישות וכמובן גם את התקציב(לסביבות 2000-2500) איזה טלפונים יש בטווח הזה?

שיהיה אפשר גם להריץ עליהם אפליקציות כבדות וגם משחקים

פורסם

המכשירים שהצעתי לך עדיין רלוונטים ולמען האמת חוץ מה- ZTE Axon 7, השניים האחרים חורגים מהתקציב לכיוון ה2,000 שקלים, ביבואן רשמי ה- OnePlus 3T עולה  אפילו בסביבות ה2,500.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=934329

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943742

לגבי ה- ZTE Axon 7, הוא לא זמין לרכישה בארץ. אם יש לך אפשרות לרכוש מחו"ל שווה לשקול זאת. גם לגבי הדמים האחרים.

פורסם

דבר ראשון כדאי  לך לקנות מכשיר מוכר וטוב כך שאם תרצה לקנות אביזרים נוספים זה יהיה לך מאד נגיש. 

דבר שני לחברות כמו סמסונג, לג'י, אפל וכד' (חברות מוכרות) יש כמעט בכל מקום סניף ברחבי הארץ ותוכל לתקן את הטלפון במקרה של שבירה תוכל ללכת למעבדה הקרובה וכמעט ב100% יהיה להם את החלקים המתאימים בשביל הטלפון שלך. 

לכן אני ממליץ לך לקנות

טלפון סלולרי :Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB

קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=917729 

תצטרך להוסיף עוד 200-300 ש"ח מהתקציב שלך אבל אני מאמין שזה שווה את זה יחסית לתמורה ומתאים לצרכים שלך. כמו כן יש לו יתרונות רבים כמו: מסך מרהיב, ביצועים גבוהים מאוד,מצלמה מהירה במיוחד, איכות סטילס ווידיאו מעולה, טעינה מהירה ואלחוטית, עמידות למים בתקן IP68 ואתה יכול להרחיב זיכרון. טלפון מהיר ומומלץ מאד! כדאי לך מאד!

פורסם
ציטוט של pelior

דבר ראשון כדאי  לך לקנות מכשיר מוכר וטוב כך שאם תרצה לקנות אביזרים נוספים זה יהיה לך מאד נגיש. 

דבר שני לחברות כמו סמסונג, לג'י, אפל וכד' (חברות מוכרות) יש כמעט בכל מקום סניף ברחבי הארץ ותוכל לתקן את הטלפון במקרה של שבירה תוכל ללכת למעבדה הקרובה וכמעט ב100% יהיה להם את החלקים המתאימים בשביל הטלפון שלך. 

לכן אני ממליץ לך לקנות

טלפון סלולרי :Samsung galaxy S7 SM-G930F 32GB

קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=917729 

תצטרך להוסיף עוד 200-300 ש"ח מהתקציב שלך אבל אני מאמין שזה שווה את זה יחסית לתמורה ומתאים לצרכים שלך. כמו כן יש לו יתרונות רבים כמו: מסך מרהיב, ביצועים גבוהים מאוד,מצלמה מהירה במיוחד, איכות סטילס ווידיאו מעולה, טעינה מהירה ואלחוטית, עמידות למים בתקן IP68 ואתה יכול להרחיב זיכרון. טלפון מהיר ומומלץ מאד! כדאי לך מאד!

אני לא פוסל את ההמלצה שלך, להפך. המלצה מצויינת.

מה שכן, איזה אביזרים בדיוק הוא יצטרך לקנות? מטען? אוזניות? אלו אביזרים שניתן לקנות בכל מקום לכל מכשיר כמעט. ואם לא אז תמיד אפשר להזמין מחו"ל.

לגבי נקודות שירות, הדבר נכון. אבל אל תשלה את עצמך, על כל המסביב שיש לחברות הגדולות להציע, אתה משלם בעת קניית המכשיר. יותר מזה, אתה משלם הון רק על שיווק המכשירים האלה.

לצורך העניין, אם היה מכשיר זהה לS7 של חברה קטנה יותר, הוא היה זול יותר בערך ב20-30 אחוז.

אז שוב, לא אומר שההמלצה שלך לא טובה, רק אומר שמבחינת value for the money, בד"כ מכשירים של חברות קטנות מנצחים.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

אני לא פוסל את ההמלצה שלך, להפך. המלצה מצויינת.

מה שכן, איזה אביזרים בדיוק הוא יצטרך לקנות? מטען? אוזניות? אלו אביזרים שניתן לקנות בכל מקום לכל מכשיר כמעט. ואם לא אז תמיד אפשר להזמין מחו"ל.

לגבי נקודות שירות, הדבר נכון. אבל אל תשלה את עצמך, על כל המסביב שיש לחברות הגדולות להציע, אתה משלם בעת קניית המכשיר. יותר מזה, אתה משלם הון רק על שיווק המכשירים האלה.

לצורך העניין, אם היה מכשיר זהה לS7 של חברה קטנה יותר, הוא היה זול יותר בערך ב20-30 אחוז.

אז שוב, לא אומר שההמלצה שלך לא טובה, רק אומר שמבחינת value for the money, בד"כ מכשירים של חברות קטנות מנצחים.

אין דבר יותר טוב מנגישות מבחינת מגנים ובמקרה שקורה משהו לטלפון תמיד יש אחריות עליו ויש חלקים להחלפה לטלפון מוכר יותר. חוץ מזה הטלפון שהצעתי הוא מצוין וממש לא יקר... אתה הצעתה טלפונים יקרים יותר ושל חברות סיניות זולות... אתה מוזמן לראות ע"פ דירוג מקצועי יותר שהסמסונג שהצעתי טוב יותר מהטלפונים שאתה הצעת כמו כן המחיר נותן תמורה טובה שמבחינתי אי-אפשר להתפשר עליו כשרוצים לגלוש באינטרנט המכשירים הסינים נתקעים יותר ולרוב לא מאפשרים גלישה נוחה..

פורסם
ציטוט של pelior

אין דבר יותר טוב מנגישות מבחינת מגנים ובמקרה שקורה משהו לטלפון תמיד יש אחריות עליו ויש חלקים להחלפה לטלפון מוכר יותר. חוץ מזה הטלפון שהצעתי הוא מצוין וממש לא יקר... אתה הצעתה טלפונים יקרים יותר ושל חברות סיניות זולות... אתה מוזמן לראות ע"פ דירוג מקצועי יותר שהסמסונג שהצעתי טוב יותר מהטלפונים שאתה הצעת כמו כן המחיר נותן תמורה טובה שמבחינתי אי-אפשר להתפשר עליו כשרוצים לגלוש באינטרנט המכשירים הסינים נתקעים יותר ולרוב לא מאפשרים גלישה נוחה..

1. בפעם השלישית, S7 מכשיר מצוין ואופציה ומעולה.

2. אתה צודק לגבי נקודות שירות, אתה פשוט משלם על זה כשאתה בוחר לקנות מותג, כמו שאמרתי.

3. לגבי מגנים אפשר למצוא, ואפשר גם להזמין מחו"ל. אבל שכנעת אותי פה, זה ייתרון לטובת מכשיר ממותג.

4. לגבי השאר אני לא מסכים איתך. יש מכשירים סינים גרועים ויש כאלה מעולים. אלה שהצעתי מכשירים מצוינים ואני מבטיח לך שמערכת ההפעלה שלהם יציבה לא פחות ממכשירים של סמסונג.

פורסם

1. בפעם השלישית, S7 מכשיר מצוין ואופציה ומעולה.

2. אתה צודק לגבי נקודות שירות, אתה פשוט משלם על זה כשאתה בוחר לקנות מותג, כמו שאמרתי.

4. לגבי מגנים אפשר למצוא, ואפשר גם להזמין מחו"ל. אבל שכנעת אותי פה, זה ייתרון לטובת מכשיר ממותג.

3. לגבי השאר אני לא מסכים איתך. יש מכשירים סינים גרועים ויש כאלה מעולים. אלה שהצעתי מכשירים מצוינים ואני מבטיח לך שמערכת ההפעלה שלהם יציבה לא פחות ממכשירים של סמסונג.

נכון. אבל אם כבר קונים טלפון עדיף לקנות  טלפון עם הרבה יתרונות מאשר חסרונות. עדיף לקנות טלפון עם כל החבילה- שירות, בטיחות, נגישות, חברה טובה, טלפון מצויין, מחיר שווה וכד'..

פורסם
ציטוט של pelior

נכון. אבל אם כבר קונים טלפון עדיף לקנות  טלפון עם הרבה יתרונות מאשר חסרונות. עדיף לקנות טלפון עם כל החבילה- שירות, בטיחות, נגישות, חברה טובה, טלפון מצויין, מחיר שווה וכד'..

את זה כל אחד יחליט לעצמו. זאת הסיבה שאני לא פוסל, אלא מציג את העובדות לכאן ולכאן. מפה פותח הדיום כבר יחליט לעצמו מה חשוב לו יותר ומה פחות.

פורסם
ציטוט של pelior

נראה כאילו הקו מחשבה שלך לגבי מכשירים סינים נתקע ונשאר בעבר - משהו כמו 3 שנים אחורה.

בבעלותי היה שLG G4. אחרי 9 חודשים בוטלופ - יבואן מקביל, הוא פשט רגל והופ אין לי אבא ואמא.. 800 שח לרונלייט על תיקון המכשיר.

לאחר המקרה הזה הגעתי למסקנה שהאחריות בארץ לא שווה יותר מידי.

חיפשתי וחיפשתי ומצאתי את ZTE AXON 7 ב415 דולר. משתמש בטלפון כבר כמה חודשים. מבסוט מאוד.. (קראתי ביקורות שהמצלמה בתנאי תאורה גרועים לא משהו - שזה דבר דומה בכל הטלפונים כיום..)

המצלמה אחלה, המסך מצוין ב2K. הסוללה והQC3 סבבה לגמרי.

אני בגישה שעדיף לקנות טלפון סיני (שהם בנויים ברמה מצוינת שנותנת פייט לחברות הגדולות) פעם בשנה גג שנתייים ב1000 שח (MI 5 לדוג')

מאשר לקנות מכשיר "דגל" ב2500 צפונה ולהחליף פעם בשנתיים...

ציוד היקפי - איביי.

ולגבי הדירוג - רק לי נראה שגם אם סמסונג יוציאו גלקסי 9 שנראה בול כמו 8 עם אותו מפרט המבקרים יגידו שהוא הפלאפון הכי טוב של אותה שנה? מה נסגר?

וללא קשר - אכן עכשיו זהו זמן מצוין למי שמעבר להבנתי נעול על גלקסי - לקנות את ה7.

פורסם
ציטוט של Asafb25

נראה כאילו הקו מחשבה שלך לגבי מכשירים סינים נתקע ונשאר בעבר - משהו כמו 3 שנים אחורה.

בבעלותי היה שLG G4. אחרי 9 חודשים בוטלופ - יבואן מקביל, הוא פשט רגל והופ אין לי אבא ואמא.. 800 שח לרונלייט על תיקון המכשיר.

לאחר המקרה הזה הגעתי למסקנה שהאחריות בארץ לא שווה יותר מידי.

חיפשתי וחיפשתי ומצאתי את ZTE AXON 7 ב415 דולר. משתמש בטלפון כבר כמה חודשים. מבסוט מאוד.. (קראתי ביקורות שהמצלמה בתנאי תאורה גרועים לא משהו - שזה דבר דומה בכל הטלפונים כיום..)

המצלמה אחלה, המסך מצוין ב2K. הסוללה והQC3 סבבה לגמרי.

אני בגישה שעדיף לקנות טלפון סיני (שהם בנויים ברמה מצוינת שנותנת פייט לחברות הגדולות) פעם בשנה גג שנתייים ב1000 שח (MI 5 לדוג')

מאשר לקנות מכשיר "דגל" ב2500 צפונה ולהחליף פעם בשנתיים...

ציוד היקפי - איביי.

ולגבי הדירוג - רק לי נראה שגם אם סמסונג יוציאו גלקסי 9 שנראה בול כמו 8 עם אותו מפרט המבקרים יגידו שהוא הפלאפון הכי טוב של אותה שנה? מה נסגר?

וללא קשר - אכן עכשיו זהו זמן מצוין למי שמעבר להבנתי נעול על גלקסי - לקנות את ה7.

כל אחד ומה שהוא מעדיף! לדוגמא כאשר מדובר במגן זכוכית לטלפון אתה הולך לחנות ומדביקים לך את זה באופן מצויין כמובן שלרוב לא יהיו בחנות, לטלפונים סינים אביזרים נלווים כלן כבר עדיף לקנות חברה 'מוכרת'. לגבי ה-lg g4 אתה צודק! גם לי היה אותו ואכן קרה אותו מקרה. אבל במקרה הזה אין קשר ע"פ חוות דעת מקצועיות הגלקסי 7 אכן טלפון מוצלח והסיכוי שייקרה מכרה דומה הוא נמוך מאוד.. לגבי מחיר הגלקסי 7 עולה בערך 1,800 ש"ח ממש לא יקר לתמורה שהוא נותן! לכן הוא הטלפון הכי טוב בשוק בתקציב שיש לפותח הדיון. יתרה מזאת גם אם היה לי תקציב של 3,000 ש"ח הייתי קונה את הגלקסי 7- טלפון מצויין במחיר משתלם!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Xiaomi Mi 6

ZTE Axon 7

OnePlus 3T

איך Meizu Pro 6 - 64GB?

ראיתי שהוא טלפון די טוב גם כן.

או ה LG G5?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים