פורסם 2017 ביוני 58 שנים אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה נערך 2017 ביוני 58 שנים על-ידי mushnush
פורסם 2017 ביוני 58 שנים מחבר הסתכלתי על השאלון ו 80% ממנו לא רלוונטי וארוך רציתי בכוונה נושא מצומצם וענייני
פורסם 2017 ביוני 58 שנים ציטוט של mushnush הסתכלתי על השאלון ו 80% ממנו לא רלוונטי וארוך רציתי בכוונה נושא מצומצם וענייני בלי השאלון חסר הרבה מידע שיוכל להועיל וחוץ מזה זה מסדר את הצרכים בצורה יותר ברורה.
פורסם 2017 ביוני 58 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור בלי השאלון חסר הרבה מידע שיוכל להועיל וחוץ מזה זה מסדר את הצרכים בצורה יותר ברורה. עברתי על השאלון ורובו מתייחס למחשב נייח ואת כל המידע הנחוץ כבר כתבתי תוכל לעזוב את השאלון ולהתייחס בבקשה
פורסם 2017 ביוני 58 שנים בסדר. רק כמה שאלות קטנות- דרושה מערכת הפעלה? והאם הוא צריך להיות לא כבד או שהמשקל לא משנה?
פורסם 2017 ביוני 58 שנים מחבר בעיקרון זה שאלה של מחיר כמה זה עולה עם או בלי מערכת הפעלה ואותו הדבר לגבי המשקל אם ההבדל במחיר בין כבד לפחות כבד לא גדול אז אשמח כמובן לפחות כבד
פורסם 2017 ביוני 58 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור זה מה שאפשר למצוא בלי מערכת הפעלה וזה מה שאפשר למצוא עם. יש לך מחשבים מחנויות שנמצאות בנתניה כמו Ksp ivory? ושהמחשב יהיה עם יותר כונן קשיח בנוסף ל ssd, אגב מעדיף בלי מערכת הפעלה. תודה על העזרה
פורסם 2017 ביוני 58 שנים ציטוט של mushnush יש לך מחשבים מחנויות שנמצאות בנתניה כמו Ksp ivory? לא שידוע לי. בכל מקרה ניתן לעשות משלוח. ציטוט של mushnush שהמחשב יהיה עם יותר כונן קשיח בנוסף ל SSD אין כאלה, לפחות לא כאלו שיש להם גם SSD בנפח מספק. ניתן אולי למצוא דגמים של המחשבים הללו עם יותר אחסון, אבל המחיר יגדל בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.