עבור לתוכן

בקשה - בניית מפרט גיימינג תקציב 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

תקציב:
• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500
• חריגה מקסימלית מהתקציב: 500
• האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך?
עד 4000, תתפרעו smile.gif. כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא

שימושים:
• מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):
• במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 
• האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא

דרישות מיוחדות:
• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות

(גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה)
• האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא
• עד כמה חשובה לך רמת השקט מ1-10? 3 רק שהרעש לא יצא מהחדר
• האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כרגע לא, אבל אם אפשר אז למה לא smile.gif (שלא יהיה חלק מהשיקולים הקריטיים, מעדיך מחשב טוב בלי יכולת שדרוג מאשר אחד עם ופחות טוב)

ציוד היקפי:

האם ברצונכם לרכוש מסך עם המחשב? לא
 אם לא, ציינו מהי הרזולוצייה וקצב הרענון של המסך הנוכחי שלכם: 1080 על 1920 ו 60 קצב רענון
(אם אחד מהנתונים הנ"ל אינו ידוע לכם, ציינו את הדגם של המסך)
• האם תחבר מערכת סאונד (אוזניות/רמקולים) 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אוזניות ואולי גם רמקולים

חומרה אופציונלית:
• האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא): לא במידה ולא, האם תשתמש בכונן דיסקים (כן או לא): עדיף שיהיה מקום להכנסת דיסק
• מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 1TB
• האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): אם אתם מצליחים להכניס לתוך התקציב, אז למה לא (העדפה להשקעה במחשב כולו, אני יכול לשרוד בלי SSD)

אין חלקים ממחשב קודם

אפשרויות רכישה:
• האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: שהכל יהיה ממקום אחד כדי שאוכל לתת להם מפרט והם יבנו לי את המחשב, לא חלקים מפוזרים ממלא מקומות
• עיר מגורים: פרדס חנה כרכור( ליד בנימינה, חדרה, קיסריה ,זכרון יעקב)
• האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה: כן אבל שיהיה זול בחנות ומשתלם
• האם ברצונך לבצע משלוח: לא חשוב לי, אם יש וזה זול אז למה לא
(עלות המשלוח בד"כ זניחה. חלק מהחנויות מציעות משלוח חינם וחלק בעלות של 30-50 ש"ח.)
• מתי מתוכננת רכישת המחשב: כמה שיותר מהר, היום הולדת של אח שלי היא ב7 ליוני (עוד 4 ימים מהיום)

הרכבה:
• את המחשב לא מקבלים מורכב אלא רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן
(ההרכבה היא בדרך כלל בחינם.)
• הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (עבודה רצופה, חיבורים מסוימים, גודל המארז וכיוצא בזאת). 
שהכל יהיה ממקום אחד כדי שאוכל לתת להם מפרט והם יבנו לי את המחשב, לא חלקים מפוזרים ממלא מקומות

תודה רבה לעוזרים!

אחד שכבר בנוי נמצא פה :  http://www.tms.co.il/preview/spec/qda9hfke

פורסם

המפרט שקישרת אליו נראה מעולה, אולי כדאי לשקול שדרוג מעבד ל1600 בשביל התוספת שתי ליבות אבל הוא טוב גם כך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

המפרט שקישרת אליו נראה מעולה, אולי כדאי לשקול שדרוג מעבד ל1600 בשביל התוספת שתי ליבות אבל הוא טוב גם כך.

עשיתי אחד נוסף, מה דעתך? http://www.tms.co.il/preview/spec/c5sg2hp4

יש צורך ב650 במקום 550?

נערך על-ידי Hacktivator

פורסם

לא מאוד משנה. תמצא ספק מודולורי עם נצילות 80+ ברונזה ולא רק 80+.

אם עדיין נכנס אז תשדרג ל1600 זה ישפר בהרבה את הביצועים מרובי הליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים