עבור לתוכן

איזה טלפון מומלץ בשוק לשימוש מינימליסטי בסיסי?

Featured Replies

פורסם

שלום, 

התמזל מזלי והילד החמוד שלי בן השנה שבר לי את ה S4 הישן והטוב שלי.

התכוונתי להשתמש ב S4 עד שהוא ימות מסיבה כזו או אחרת כי השימוש שלי בסמארטפון הוא בסיסי לחלוטין והוא גלישה בקרום, וואטסאפ, שמיעת מוסיקה, קריאת מילים , ווייז, וכמובן שיחות טלפון.

התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח כולל מע"מ וכנראה שאני לא אסע לאילת בזמן הקרוב.

למרות המחיר השימוש שלי כל כך בסיסי שאני שואל את עצמי אם לא כדי להשקיע הרבה פחות. אני אשמח להשקיע פחות אבל אני לא יודע אם הדרישות שלי  מטלפון כפי שאציין למטה יכולים להתממש במחיר של כמה מאות שקלים למשל.

הדברים שחשובים לי בטלפון הם:

1. מסך בהיר וברור לקריאה גם בשמש. כאמור, אני בעיקר במילים ווואטסאפ.

2. אני כמובן אשמח לבטרייה גדולה ואיכותית אבל אם לדבר תחלס אז זה בסדר מצידי שיקח לטלפון 20 שעות~ של שימוש סביר עד שאני אצטרך לטעון אותו. 

3. יש לי בעיות שמיעה קלות מאד לכן חשוב לי שאיכות השמע ועוצמת השמע יהיו טובות

4. כרגע ב S4 שלי יש לי עוד כרטיס של 16GB MICRO SD שקניתי אז אני מעוניין שאני אוכל להשתמש בכרטיס הזה גם בטלפון החדש. (לא חובה)

5. הסים שלי הוא MICRO USIM. לא יודע מה זה אומר לגבי קניית טלפון חדש. זה עדיין מתאים בכל הטלפונים החדשים?

6. אמינות - אומנם ה S4 עלה לי ביוקר בזמנו אבל אני חייב להודות שהוא היה אצלי 4 וחצי שנים ופעם אחת לא הייתי צריך לפרמט אותו, בחיים לא הייתי צריך לקחת אותו לתיקון למרות שהוא תחלס נפל לי הרבה פעמים ולדעתי אם לא היה נופל את נפילתו האחרונה היה נשאר עוד שנים. אז מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא יודע אם יש טלפונים אמינים שכאלו התקציב שעליו אני מדבר אבל אני אשמח להכי קרוב לכך.

7. למרות שהשימוש שלי בסיסי הייתי שמח שהטלפון יהיה ריספונסיבי ומהיר. אני לא מדבר על מהירות באפליקציות כבדות אלא באותם דברים בסיסים שציינתי הנ"ל.

8. אני מבין שבטלפון זול לא תהיה מצלמה מטורפת אבל אני לפחות מעוניין שהיא תהיה טובה בכמה מידות מהמצלמה של ה S4.

9. GPS אמין, ב S4 היו לי ביות עם WAZE ודווקא עקב היותי גרוע בדרכים השתמשתי ב WAZE המון.

10. שקע לאזניות, שמעתי שיש טלפונים שהוציאו את השקע של האזניות בכדי שיעברו ל BT? לא בשבילי ברגע זה. כל האזניות שלי רגילות.

אני אשמח לדעות שלכם ובנוסך אני אשמח אם תוכלו לקוון אותי לחנויות שבהם כדאי לי לקנות ובאותה נשימה אני אגיד שאני מעדיף לקנות מחנות אמינה וטובה גם אם זה אומר להוסיף טיפה כסף.

תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי ה נוט 4 נראה בהחלט אופציה מעניינת. אבל אני לא מבין משהו באיבורי בלינק ששלחת הוא עולה 1270~ ובמחסני חשמל למשל אני רואה אותו ב 850.

ההבדל ששמתי לב אליו זה משך האחריות שבמחסני חשמל היא שנתיים ובאיבורי היא 5 שנים  ובנוסף במחסני חשמל לא מצוין שזה Qualcomm.

https://www.payngo.co.il/smartphones/smartphones/smartphones/xiaomi-redmi-not-4-64g-30011.html

תודה

פורסם

מחסני חשמל מוכרים את המכשיר מיבואן מקביל. מה שאומר שזה לא אותם תנאי שירות ואחריות של היבואן הרשמי, ויכול להיות שיש לזה עוד משמעויות, כמו תמיכה בעברית מלאה, מטען/אזניות לא מקוריים באריזה ועוד..

נתקלתי אפילו פעם במכשיר שנמכר מיבואן מקביל והמעבד שלו היה שונה מהמעבד באותו מכשיר מיבואן רשמי.

בקיצור, תבדוק טוב את כל הדברים האלה אם אתה מתכנן לקנות מיבואן מקביל. לפי דעתי, אם אתה מתכנן להישאר עם המכשיר הזה יותר מ-5 שנים עדיף לך כבר ללכת על יבואן רשמי. גם ראש שקט, וגם סיכוי טוב שבתקופה הזאת תממש אחריות על תיקון שיעלה יותר מהפרש המחירים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

אשמח לשמוע על עוד אופציות אם קיימות.

תודה

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הרדמי 4. בחנות מקומית שנותנת אחריות של היבואן 5 שנים. עלה 1250 שקלים.

פורסם

תתחדש! מקווה שתהנה ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים