עבור לתוכן

מספר שאלות לפני קניית PS4 PRO - אני חדש בעולם הקונסולות

Featured Replies

פורסם

שלום, 

אציין שמעולם לא הייתי בעלים של PS או XBOX, והקונסולה האחרונה שהייתה לי זה Mega Drive  :D. 
יותר טיפוס של PC, אבל מה לעשות, נדלקתי על ה- PS4 PRO. 
מספר שאלות (אם נטחן פה לאחרונה אז אשמח להפניה): 

1. הכי חשוב: מהי הדרך הכי זולה ובטוחה לרכוש PS4 PRO 1TB ? ואם מחו"ל מה בנוגע לאחריות? 
ממה שאני רואה כרגע, רק אמזון ארה"ב וקנדה שולחים לארץ אבל בהתחשב במחיר המשוקלל זה לא משתלם בעליל.
2. האם כדאי לרכוש באנדל של יחד עם 2 שלטים ומשחק למשל, או שעדיף לרכוש את החבילה הבסיסית ואת השאר(שלט נוסף, ומשחקים) בנפרד? 

2. האם לקונסולה יש יכולות סטרימינג כלשהן (DLNA או משהו בסגנון)? 

3. האם בקונסולה יש יכולות ניגון של blu-ray 3D ? 

4. התכנון הוא שהסוני יחליף גם את נגן הבלורי המקרטע, ועיקר הכותרים שלי הם איזור B - האם זה אומר שעלי להמנע ממכשיר מארה"ב? או שיש אפשרות כלשהי ל- multi region? 

ואולי כדאי בכלל לקנות בארץ עם אחריות שנתיים של ישפאר? 

אגב, אני לא בונה על יכולות הבלוריי והסטרימינג של המכשיר, מכיוון שזה לא הייעוד, אבל תמיד nice to have. 

תודה!

פורסם
ציטוט של nadavkrv

שלום, 

אציין שמעולם לא הייתי בעלים של PS או XBOX, והקונסולה האחרונה שהייתה לי זה Mega Drive  :D. 
יותר טיפוס של PC, אבל מה לעשות, נדלקתי על ה- PS4 PRO. 
מספר שאלות (אם נטחן פה לאחרונה אז אשמח להפניה): 

1. הכי חשוב: מהי הדרך הכי זולה ובטוחה לרכוש PS4 PRO 1TB ? ואם מחו"ל מה בנוגע לאחריות? 
ממה שאני רואה כרגע, רק אמזון ארה"ב וקנדה שולחים לארץ אבל בהתחשב במחיר המשוקלל זה לא משתלם בעליל.

אם לא משתלם בחול (קשה לי להאמין, אבל נזרום כי אין לי זמן עכשיו לבדוק) קנה בארץ רק של אחריות ישפאר.
2. האם כדאי לרכוש באנדל של יחד עם 2 שלטים ומשחק למשל, או שעדיף לרכוש את החבילה הבסיסית ואת השאר(שלט נוסף, ומשחקים) בנפרד? 
לרוב באנדלים יהיו זולים יותר, ותמיד עדיף שיהיו 2 שלטים.
2. האם לקונסולה יש יכולות סטרימינג כלשהן (DLNA או משהו בסגנון)? 
ל-PS3 הייתה תוכנה במחשב שפשוט הזרימה תוכן. אני מאמין שזה קיים גם ב-PS4, אבל לא בדקתי. בשביל מה אתה צריך את זה? זה לא נוח.
3. האם בקונסולה יש יכולות ניגון של blu-ray 3D ? 
Blu-ray כן. תלת מימד אני לא בטוח.
4. התכנון הוא שהסוני יחליף גם את נגן הבלורי המקרטע, ועיקר הכותרים שלי הם איזור B - האם זה אומר שעלי להמנע ממכשיר מארה"ב? או שיש אפשרות כלשהי ל- multi region? 
בחיים לא השתמשתי בניגון סרטים ב-Blu-ray אז אני לא יכול לענות לך. אבל מבחינת region locks, לקונסולות יש עם זה בעיה מאוד חמורה ומעצבנת.
ואולי כדאי בכלל לקנות בארץ עם אחריות שנתיים של ישפאר? 
אם אתה מתכנן רכישה בארץ - כן. כן. ועוד פעם כן. אבל שווה לבדוק שוב פעם את המחירים של אמאזון. קשה לי להאמין שהמחירים שם שווים למחירים בארץ.
אגב, אני לא בונה על יכולות הבלוריי והסטרימינג של המכשיר, מכיוון שזה לא הייעוד, אבל תמיד nice to have. 

תודה!

לסיכום, נראה כאילו אתה מתכנן לקנות קונסולה לניגון סרטי Blu-ray. לפי קריאה באינטרנט פה ושם, לקנות קונסולה רק בשביל זה - זו טעות.

אני כמוך בנאדם של PC שלעתים מחבר קונסולה בשביל אקסקלוסיביים.

אם רוב הזמן השתמשת במחשב ואתה קונה קונסולה לא בשביל אקסקלוסיביים, הייתי מציע לך לשקול את הקניה שלך שוב.

פורסם

תבדוק באמזון ספרד

יוצא 462 אירו בערך 1900 שקל

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

היי,

כנראה שלא הובנתי נכון.

המטרה היא בעיקר למשחק כמובן.

רצוי מאד שיהיו יכולות בלוריי סבירות ומעלה, כי הנגן הנוכחי עומד לשבוק חיים - זה בונוס, לא העיקר.

ומוזר שפתאום באמזון ספרד שולחים לישראל, מכיוון שעד אתמול לא ראיתי שהם שולחים - צריך להיות במעקב על האמזונים האירופאים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של oren417

תבדוק באמזון ספרד

יוצא 462 אירו בערך 1900 שקל

אורן,

זה כולל משולח ואחריות של אמזון?

פורסם

כולל הכל עד הבית

אני הזמנתי כבר שני קונסולות

מאמזון ספרד הגיעו תוך יומיים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של oren417

כולל הכל עד הבית

אני הזמנתי כבר שני קונסולות

מאמזון ספרד הגיעו תוך יומיים

סליחה שאני קצת סקפטי, אבל איך אני יכול לדעת שזה כולל אחריות ולכמה זמן?

האם זה עדיף על אחריות של ישפאר?

אגב, האם הקונסולה זהה לקונסולה הנמכרת בישראל?

פורסם

למיטב ידיעתי אמזון לא מוכרים

מוצרים ללא אחריות אתה מוזמן

ליצור איתם קשר ולשאול כמה זמן

האחריות.

לא מכיר את השירות של ישפאר

אבל אם לא אכפת לך מהחיסכון של

300 שקל , יכול להיות שבמקרה ותצטרך לממש אחריות יהיה יותר קל

כי לא צריך לשלוח לחו"ל.

את השירות של אמזון אני מכיר טוב

ואין מצב שתצא לא מרוצה.

הקונסולה זהה לזו שנמכרת בארץ

דגם אירופי.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אברר מול אמזון.

יש את החנות (ישראלית) הזו:

http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=2072339268&sog=e-tvgame

ושם בתוספת עבור אחריות ישפאר יוצא בערך אותו הדבר, אבל מצד שני לא ממש מכיר את החנות הזו...

התלבטות...

פורסם
ציטוט של nadavkrv

היי,

כנראה שלא הובנתי נכון.

המטרה היא בעיקר למשחק כמובן.

רצוי מאד שיהיו יכולות בלוריי סבירות ומעלה, כי הנגן הנוכחי עומד לשבוק חיים - זה בונוס, לא העיקר.

ומוזר שפתאום באמזון ספרד שולחים לישראל, מכיוון שעד אתמול לא ראיתי שהם שולחים - צריך להיות במעקב על האמזונים האירופאים.

קרה לי הרבה, זו יכולה להיות טעות של החנות ואז הם עוד פעם מחליפים שהם לא שולחים לארץ, והמשלוח יתעקב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים