עבור לתוכן

ייעוץ בקניית סמארטפון מארה"ב

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים. מעוניין לרכוש פלאפון בארהב דרך חבר שאמור להגיע לארץ אוטוטו.

מספר שאלות:

מה הפערים במחירים בין הפלאפונים בארץ לפלאפונים שם?

אילו קריטריונים עליי לדעת לפני הייבוא? sim free/unlocked וכו'. אני קצת מבולבל בעניין

יש לי אופציה להזמין מאמזון לכתובת שלו בארהב ולקצר תהליכים. איך המחירים שם? האם הפלאפונים מתאימים לישראל?

אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים אני אשמח. בקשה קטנה: שלא יהיה אייפון. תקציב: 1500 ש"ח

עדכון: הבנתי שיש אופציה לקנות מוצר Certified Refurbished

ממה שבדקתי זה שווה לנסות. קח שזו גם אופציה טובה

פורסם

הפערים במחירים לא קבועים, לכל מכשיר הפרש מחירים אחר. בגדול זול יותר לקנות מארה"ב.

תקנה unlocked.

אתה יכול להזמין מ-amazon או מ-newegg. ממליץ לך להשוות מחירים. רק שים לב לזמני המשלוח שם מתחייבים, שלא תזמין וזה לא יספיק להגיע.

אפשר להמליץ לך על אינספור דגמים. השאלה מה אתה מחפש? מה חשוב לך במכשיר? גודל מסך? גודל מכשיר?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

הפערים במחירים לא קבועים, לכל מכשיר הפרש מחירים אחר. בגדול זול יותר לקנות מארה"ב.

תקנה unlocked.

אתה יכול להזמין מ-amazon או מ-newegg. ממליץ לך להשוות מחירים. רק שים לב לזמני המשלוח שם מתחייבים, שלא תזמין וזה לא יספיק להגיע.

אפשר להמליץ לך על אינספור דגמים. השאלה מה אתה מחפש? מה חשוב לך במכשיר? גודל מסך? גודל מכשיר?

תודה על המענה.

חשוב בעיקר שיהיה אנדרואיד ובלי הגבלה של גודל במסך. חשבתי על גלקסי 5/6 משהו בסגנון הזה, כי באמת הפערים במכשירים האחרים חוץ מהאייפונים לא מורגשים.

בכל מקרה קצת בדקתי באמזון והבנתי מה עליי לסנן. אני אנסה בnewegg

פורסם

אל תקנה מכשיר ישן.. זו טעות. יש כלכך הרבה סיבות לזה, העיקריות הן

א. חומרה של מכשירים ישנים זוללים סוללה ביחס לחומרה של מכשירים חדשים.

ב. במכשירים ישנים אין עדכונים למערכת הפעלה (שזה דבר מאוד חשוב), וגם אם יש, זה כנראה לא לעוד הרבה זמן.

ג. לא שווה לקנות מכשיר ישן. יש מכשירים חדשים זולים יותר מ- Galaxy S6 לדוגמה, עם תמורה טובה יותר.

בדוק קצת על המכשירים האלה: 

OnePlus 3

Huawei nova 2

Huawei nova 2 plus

Xiaomi Mi Max 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים