עבור לתוכן

שדרוג מחשב למשחקים עד 4.5K (עדיף פחות)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 

4.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה.

אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1080P 1920*1080  גודל מסך 27"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות -בינוניות 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

מצויין למטה המפרט הקיים פחות או יותר.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

כרגע יש לי R9 290 שרועש במיוחד. אני מסתדר אבל הייתי שמח למארז שיעזור לפיזור חום/יחסום את הרעש (בהנחה שאין המלצה להחליף את הכרטיס)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,  כבד)?

ה OC היחיד שמתוכנן יהיה כאשר המחשב יהיה חלש מכדי להריץ את המשחקים :) אז זה בעתיד הרחוק וכנראה לא רלוונטי לעכשיו

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה. אשמח לשמוע המלצות על חנויות זולות. עובד בהרצליה גר ביבנה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

שבועיים?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

היי, יש ברשותי מחשב ישן למדיי עם כרטיס מסך סביר.

כרגע אני סובל בעיקר בגלל לוח אם זול במיוחד (DELL PRECISION WORKSTATION) קצת זכרון (2X4GB 1333) ומארז רועש קטן (מקשה על פיזור חום שגורם לכרטיס מסך שלי לסבול ולא חוסם את הרעש שלו מספיק טוב)

בעקבות זאת רציתי להשתדרג

כרגע אני נוטה ל:

1. SSD חצי גיג'ה (בשביל מערכת הפעלה ומעט משחקים) HD 1TB בשביל DATA שיהיה יותר חזק ויציב מהכוננים שיש לי כרגע

2. לוח אם אני מתלבט אם LBA 1551 או 1556. כרגע יש לי מעבד I7 860 2.8GHZ שהוא דיי ישן/חלש אבל למיטב הבנתי למשחקים זה לא משנה יותר מידי. אך כיוון שאני קונה לוח אם השאלה אם לקנות לוח אם שמתאים לSOCKET הישן או לקנות מעבד חדש... מה שאומר עוד הוצאה של כסף.

3.זכרונות . כיוון שאני קונה לוח אם חדש אני יכול אולי לקנות זכרונות 8GBx2 DDR4 3000.

4. מארז - חשוב שיהיה גדול מספיק בשביל פיזור חום (TOWER?) 

יש ברשותי כרגע  R9 290 כרטיס גרפי ואני מתלבט אם צריך חדש או לא. הוא מפקד לא רע למרות המעבד זכרונות ולוח אם. הדרישות שלי הם 1080P לא יותר.

וזהו.

הסכום המקסימלי ה 4.5K אבל מהטרה היא להוציא פחות. buck for value שישרוד מספיק זמן.

יש לי ספק חזק יחסית (מריץ את ה R9 בלי בעיה)

תודה על כל עזרה!

נערך על-ידי errdos

פורסם
  • מחבר

הקפצה(?)

אשמח לכל טיפ/המלצה 

כמו שאמרתי עיקר ההתלבטות הא אם להשאר עם אותו מעבד ולמצוא לוח אם חדש מתאים לסוקט ישן.

וגם אם ה GPU הנוכחי חזק מספיק כרגע או שכבר שווה להשתדרג.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים