פורסם 2017 במאי 168 שנים היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , ברגע שמערכת ההפעלה עולה , היא נכבית ... מה אפשר לעשות ? אם אתם צריכים תמונות רק תבקשו תודה לעוזרים
פורסם 2017 במאי 168 שנים היצרן אומר שלא תמיד היא עובדת עם חיבורי USB 3.0 ובמקרה כזה לחבר אותה ל-USB 2.0 אבל אצלך אין חיבורים כאלה, אולי אם תחבר אותה דרך מרכזיית USB 2 זה יעבוד אבל זה סתם הימור.
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר ציטוט של etal היצרן אומר שלא תמיד היא עובדת עם חיבורי USB 3.0 ובמקרה כזה לחבר אותה ל-USB 2.0 אבל אצלך אין חיבורים כאלה, אולי אם תחבר אותה דרך מרכזיית USB 2 זה יעבוד אבל זה סתם הימור. חיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים מאותו סוג כמו שלי בדיוק Dell Latitude E7440 והיא עובדת מצויין
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- נסה לבדוק אם היא עובדת בsafe mode. בדקתי את זה עכשיו , ולא , זה לא עובד , המקלדת מאירה יפה ועובדת עד שמערכת ההפעלה עולה , רגיל או עם SAFE MODE זה כנראה לא משנה ... רשום לי שהמערכת מנסה להתקין דריבר ולא מצליחה , מה שכן היא מצליחה להתקין את אותו דריבר כשאני מחבר למחשב מקלדת רגילה כמו שכתבתי לפני , משהו פה מסריח פשוט
פורסם 2017 במאי 168 שנים כנס ל- device manager (קליק ימני על התחל) ותסיר את כל הדרייברים שיש לך תחת הלשונית של המקלדת. עוד נסיון: לך ללוח הבקרה, system and security, ואז ל- power options ותבחר בhigh performance ותראה אם זה עוזר. אגב, ניסית לחבר את המקלדת כשהמחשב מחובר לחשמל גם? נסה גם את זה.
פורסם 2017 במאי 168 שנים * אחרי שתסיר את הדרייברים תבצע הפעלה מחדש ואחרי שהוינדוס עולה תחבר את המקלדת.
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- כנס ל- device manager (קליק ימני על התחל) ותסיר את כל הדרייברים שיש לך תחת הלשונית של המקלדת. עוד נסיון: לך ללוח הבקרה, system and security, ואז ל- power options ותבחר בhigh performance ותראה אם זה עוזר. אגב, ניסית לחבר את המקלדת כשהמחשב מחובר לחשמל גם? נסה גם את זה. ציטוט של --- The King --- * אחרי שתסיר את הדרייברים תבצע הפעלה מחדש ואחרי שהוינדוס עולה תחבר את המקלדת. הסרתי את כל הדברים מתחת ל'מקלדת' , עדיין לא תקין , המחשב מחובר ל-Docking Station עם 2 מוניטורים של DELL והוא מחובר תמידי לחשמל ,גם בלי ה-Docking כשהמחשב מחובר ישירות לחשמל זה לא עובד , עשיתי הפעלה מחדש , אך בגלל בעיה קטנה שהייתה לי המחשב לא זיהה את המוניטורים של ה-Docking Staation הייתי צריך לבצע Chkdsk , זיהה לי מלא בעיות ב-Enteries תיקן אותם , הפעיל את המערכת הפעלה באופן תקין , חיברתי שוב את המקלדת , ועדיין לא עובד ... אולי הצ'יפסט של המחשב לא מותקן כמו שצריך , אני לא יודע בדקתי ה-Bios וכל האופציות של - USB פעילות , פתחתי פניה מול החברה Sharkoon של המקלדת , אבל לא נראה לי שאקבל תשובה התקלה הכי מוזרה שנתקלתי בה בחיים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.