פורסם 2004 במאי 1121 שנים אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'...אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך!מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב.המון תודה מראש!
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר אוקיי, מה לגבי סיגייט? כי אמרו לי שזה פיירוול טוב? מי מומלץ יותר?ואיך אני מאפשר לתוכנות מסויימות לעבוד ללא הפרעה מהפיירוול? (דרך התוכנה, ZA לצורך העניין)...
פורסם 2004 במאי 1221 שנים סתכל שתוכנה מסוימת מבקשת חיבור לאינטרנטהתוכנה(הפייר וואל) מבקשת אישור ממךאם אתה לא נותן התוכנה נחסמתועם זה תוכנה מוכרת נמשל איסיקיו אתה עושה לה אישור לתמידיענו כל פעם שהיא רוצה חיבור לאינטרנט היא מקבלת אוטומטית(התוכנה קצת קשה להגדרה-אבל מאוד קלה לתפעול)
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מה זה פיירוול "טוב" ????צריך לדעת להגדיר את השאלה נכון. יש בערך 5 פיירוולים מובילים שלכל אחד מהם יש יעוד קצת שונה. למשתמש הבייתי אני ממליץ על ZONE ALARM או NORTON INTERNET SECURITY
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מה השטויות האלה עם "הייעוד" הזה?!כל פיירוול שתשים יהיה טוב לא צריך כל כך להתעמק בזה...יש לך את זון הלארם , סייגיט , נורטון , מקאפי ועוד שטויות....פשוט תיקח משהו.
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר אוקיי ZA נראה לי אופציה טובה.מאיפה אפשר להוריד? או שזה WAREZ ואסור לדבר על זה?
פורסם 2004 במאי 1221 שנים ZA הרגיל הוא חינמי מהאתר של zonelabs.ה-PRO הוא בתשלום. ואין כ"כ מה לדעת איך להשתמש בו, זה ממש ממש קל-ברגע שתוכנה רוצה להתחבר לאינטרנט קופץ לך חלון שמאוד פשוט להבין מה לעשות בו. כתבתי פעם הסבר + תמונה על זה, תעשה חיפוש.אני לא הייתי ממליץ על אינטרנט סקיוריטי של סימנטק כי זו תוכנה כבדה ולפי מה שהבנתי היא עושה כלמיני בעיות לפעמים.
פורסם 2004 במאי 1221 שנים עבדתי גם עם internet security וגם עם za. קח את הזון אלארם פרו הוא הכי טוב ונוח.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אני ממליץ לכל מי שמתכוון לבחור בקיר אש בגלל שמישהו המליץ לו עליו "סתם ככה", לקרוא את ההודעה שלי בדיון הקודם שלנו בנושא לפני כמה חודשים:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57704.50אני מתכוון להודעה גדושת הלינקים להשוואות בין קירות אש שערכו מומחים שונים שאותם לא מעניין בהכרח איזו תוכנה הכי פופולרית בשוק או הכי יפה או אפילו הכי קלה לשימוש, אלא איזו תוכנה מגנה עליך הכי טוב מפני שיטות פריצה הידועות לנו היום. לא ש-Sygate גרועה מבחינת אסתטיות הממשק או קלות לימוד השימוש. לגמרי להיפך.בהצלחה עם בחירתך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.