עבור לתוכן

המלצה אולטרה בוק קל ודי חזק, בגודל 13.3'-14' לעבודה מחוץ לבית

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצה לנייד קל (חשוב) בגודל 13.3-14 אינץ (ד"א, ההבדל בכלל מורגש?), לעבודה מחוץ לבית. בעיקר עבודה משרדית מאומצת - עריכה של כמה מסמכים בו זמנית בוורד, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכד', וטיפה פוטושופ.

כרגע ממה שאני מבין, המועמדים הן המחשבים של אסוס מסדרת zenbook, אבל האמת שקצת איבדתי את עצמי בין כל הסדרות שלהם. אשמח להמלצה ספציפית (עם נימוק - למה דווקא המחשב הזה).

שאלון עם כל הפרטים:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח.
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת האפשר.
ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כ- 1,000 ש"ח
2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית מאומצת וקצת גרפיקה.
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן - הרבה טאבים פתוחים. מדי פעם עריכת תמונות בסיסית בלייטרום/פוטושופ.
3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך.
4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD של 256 ג'יגה לפחות.
5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5
6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אוברקלוקינג.
7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה ואופיס. יכול להתקין הכל לבד.
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין. 
9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש - חודשיים הקרובים.
10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? גודל מסך 13.3-14 אינץ', מט. חשוב שהמחשב יהיה קל (מתחת ל-1.4 ק"ג). מיועד לעבודה בנסיעות ומחוץ לבית. 
11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עוד כמה שנים, פשוט אחליף כנראה למחשב אחר.
12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

כרגע המועמד העיקרי שלי, זה המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=39000&select=.271..1358..214..2183..2185..432..542..3633.

אשמח להצעות נוספות או הערות בקשר לבחירה שלי. אף פעם לא עבדתי על המחשב הזה או בכלל על אסוס, היה לי לנובו, לכן חשוב לי לשמוע חוות דעת על דברים שהם מעבר למפרט היבש שנראה טוב.

פורסם

נראה טוב. שים לב לכך שאין HDMI רגיל אלא מיקרו-HDMI ושאין חיבור רשת (אבל יש מתאם מUSB לרשת באריזה אז זה לא ממש בעיה). הסוללה נראית קצת קטנה אבל יכול להיות שהם הצליחו לעשות אופטימיזציה טובה מאוד אז היא תהיה לא רעה.

פורסם
  • מחבר

HDMI לא נשמע כמו בעיה. יש מתאמים ואפשר מראש להצטייד בכבל מתאים. כנ"ל חיבור לרשת. היום זה בכלל נדיר להשתמש בחיבור כזה :) הכל WIFI.

הסוללה באמת פרמטר מעניין. בגלל זה הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שמכירים מחוויה אישית, ולא רק מנתונים יבשים על הנייר.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים