פורסם 2017 במאי 138 שנים רצוי להדגיש, מוסדות שלא מעדכנים את מערכות המחשוב ולא מחזיקים מערכות הגנה. או בקיצור, מגיע להם.
פורסם 2017 במאי 138 שנים שיתקפו כמה שהם רוצים אני עובד אם לינוקס ולא הווינשיט הזה של מייקרוקקה שכל שני וחמישי נפרץ.בלינוקס יש לי שליטה 100 אחוז על המערכת הפעלה שלי ואני מחליט מה יותקן איך ומתי.
פורסם 2017 במאי 138 שנים יש לינוקס הם לא יכולים להכנס למחשב שיש לינוקס עליו התוכנה הזאת לא עובדת על לינוקס רק למחשבי ווינדוס
פורסם 2017 במאי 138 שנים היחיד שהורג זה ביבי והנוכלים שמפחידים כי רק ככה אתם בולעים תשקרים ככה שולטים בהמונים יש איזה חברת נוכלים שמתמחה עלק בסייבר מנסה להרוויח מהבלאגן
פורסם 2017 במאי 138 שנים 'מצפינה את קבצי המערכת המרכזיים' - נו באמת, יונתן. אתה נשמע כמו ההודעה על הוירוס שהשבית את ניו יורק. הכופרה הזו מצפינה קבצי *משתמשים*. סיומות ידועות (דוק, פי די אף, JPEG ועוד). אין דבר קל יותר מלהתקין מחדש מערכת הפעלה. אבל קבצי משתמשים - זה החומר האמיתי. Wana Decrypt0r 2.0 is a file-encrypting ransomware, which will encrypt the personal documents found on victim’s computer 'קבצים אישיים'. תקן בבקשה.
פורסם 2017 במאי 138 שנים למי איכפת מלינוקס? רוב האנשים יודעים ווינדוס כי הוא פשוט יותר לתפעול וזה מה ששכיח בכל בית בישראל. רוב המוסדות מצפים שתדע לעבוד עם ווינדוסו אי אפשר לצפות מכל מזכירה להתחיל ללמוד לינוקס עכשיו כך שזה ממש לא רלוונטי. יותר מזה, אם לינוקס הייתה המערכת העיקרית שמוסדות היו עובדים איתה, הם היו מוצאים דרך לפרוץ גם לשם.
פורסם 2017 במאי 138 שנים לא ברור למה אתה אומר את זה.. נראה שברוב המקרים מדובר ב-0days שדלפו מה-NSA. אי אפשר לתקן מה שלא יודעים שמקולקל..
פורסם 2017 במאי 138 שנים שם לב לכתבה, עדכון רגיל ב Windows Update לעדכונים אחרונים היה פותר את הבעיה. כמו כן פיירוול ואנטי מלוואר מעודכן.
פורסם 2017 במאי 178 שנים סתם לידיעתך יאיר אם תשתמש בתוסף הWINE בלינוקס אתה תדבק חוץ מזה יש כופרות גם ללינוקס פשוט לא מקבלים במה כמו שוינדוס מקבלת. לא צרעך להיות כל כך מפוחדים שימרו על מערכת הפעלה מעודכנת ותוכנת אבטחה מועדכנת והגיון בריא זה לרוב תמיד עובד אם לא תמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.