עבור לתוכן

זה הזמן להתחיל לפחד? מתקפת כופר מקוונת ענקית משביתה מוסדות מסביב לגלובוס

Featured Replies

פורסם

Eliran Voronovitch Oren Lihod

פורסם

בטוח יהיה מאמץ עולמי לתפוס את ההאקר מקווה שהוא לא מישראל :S

פורסם

רצוי להדגיש, מוסדות שלא מעדכנים את מערכות המחשוב ולא מחזיקים מערכות הגנה. או בקיצור, מגיע להם.

פורסם

גם אתם מפיצים פחד כמו ביבי??? הם תוקפים אירגונים ממשלות לא אנשים

פורסם

שיתקפו כמה שהם רוצים אני עובד אם לינוקס ולא הווינשיט הזה של מייקרוקקה שכל שני וחמישי נפרץ.בלינוקס יש לי שליטה 100 אחוז על המערכת הפעלה שלי ואני מחליט מה יותקן איך ומתי.

פורסם

יש לינוקס הם לא יכולים להכנס למחשב שיש לינוקס עליו התוכנה הזאת לא עובדת על לינוקס רק למחשבי ווינדוס

פורסם

אז מעולה אם ככה

פורסם

היחיד שהורג זה ביבי והנוכלים שמפחידים כי רק ככה אתם בולעים תשקרים ככה שולטים בהמונים יש איזה חברת נוכלים שמתמחה עלק בסייבר מנסה להרוויח מהבלאגן

פורסם

'מצפינה את קבצי המערכת המרכזיים' - נו באמת, יונתן. אתה נשמע כמו ההודעה על הוירוס שהשבית את ניו יורק. הכופרה הזו מצפינה קבצי *משתמשים*. סיומות ידועות (דוק, פי די אף, JPEG ועוד). אין דבר קל יותר מלהתקין מחדש מערכת הפעלה. אבל קבצי משתמשים - זה החומר האמיתי. Wana Decrypt0r 2.0 is a file-encrypting ransomware, which will encrypt the personal documents found on victim’s computer 'קבצים אישיים'. תקן בבקשה.

פורסם

למי איכפת מלינוקס? רוב האנשים יודעים ווינדוס כי הוא פשוט יותר לתפעול וזה מה ששכיח בכל בית בישראל. רוב המוסדות מצפים שתדע לעבוד עם ווינדוסו אי אפשר לצפות מכל מזכירה להתחיל ללמוד לינוקס עכשיו כך שזה ממש לא רלוונטי. יותר מזה, אם לינוקס הייתה המערכת העיקרית שמוסדות היו עובדים איתה, הם היו מוצאים דרך לפרוץ גם לשם.

פורסם

לא ברור למה אתה אומר את זה.. נראה שברוב המקרים מדובר ב-0days שדלפו מה-NSA. אי אפשר לתקן מה שלא יודעים שמקולקל..

פורסם

שם לב לכתבה, עדכון רגיל ב Windows Update לעדכונים אחרונים היה פותר את הבעיה. כמו כן פיירוול ואנטי מלוואר מעודכן.

פורסם

ראיתי מספיק נשיונאל ג'יאוגרפיק. אני חושב שאני מסוגל לשרוד עם מקלות

פורסם

סתם לידיעתך יאיר אם תשתמש בתוסף הWINE בלינוקס אתה תדבק חוץ מזה יש כופרות גם ללינוקס פשוט לא מקבלים במה כמו שוינדוס מקבלת. לא צרעך להיות כל כך מפוחדים שימרו על מערכת הפעלה מעודכנת ותוכנת אבטחה מועדכנת והגיון בריא זה לרוב תמיד עובד אם לא תמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים