עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-3.5K לעבודה משרדית + HTPC - לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k 

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישאר גמיש - מאוד חשוב שלמחשב יהיה אפשרות לעבוד עם 2 מסכים בו זמנית.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לדעתי - כי מידי פעם הוא יהיה מחובר למסך טלוויזיה ונרצה לראות סרטים ב HD

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי הרד דיסק שאולי שווה לשמור "כונן קשיח Transcend SSD220S TS240GSSD220S 240GB SSD SATA III

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 - מאוד חשוב שהמארז יהיה שקט :)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - כל מקום שמבצע משלוחים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? גמיש, ואפילו אפשר להזמין חלקים מחו"ל ע"מ לחסוך עלויות במידה והם קלים להרכבה ולא דורשים התעסקות יותר מידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) - מארז HTPC שקט ומרשים מאוד

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תמיד טוב, תלוי בתועלת

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
HTPC שקט וומרשים עם אופציה לחיבור 2 מסכים דרך HDMI/Dvi בו זמנית (לא חשוב הממשק העיקר שיהיה חדשני ולא איזה VGA )
גמיש מבחינת המחיר אך אני לא חושב שיש לי דרישות גבוהות והמחיר אמור להספיק.
ויש לי הרד שאולי שווה לשמור "כונן קשיח Transcend SSD220S TS240GSSD220S 240GB SSD SATA III"

חשוב לי להשקיע עוד כמה קצת במארז איכותי ושקט.
חשבתי על מארז עם מסך קטנ'ציק כזה נחמד אבל זה אופציונלי וראיתי שיש קיטים שאפשר להוסיף במקום של ה DVD .

תודה רבה חברים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים