פורסם 2017 במאי 128 שנים שלום לכולם ! בשיטוטי ברשת, נתקלתי בפרסום לפיו רשת KSP בסניפיה באילת נותנת הנחות מעבר למע"ם כפי שממילא עושות גם KSP עצמה וגם IVORY ושאר חנויות. נראה שב - IVORY טרם הגיבו למהלך, אבל כדאי לבדוק גם שם בהמשך. בכל מקרה, אם הנייד שלכם התעצל ברבע שניה ב - BOOT, יאללה, זה הזמן להתחדש ! לידיעתכם. נערך 2017 במאי 128 שנים על-ידי askme
פורסם 2017 במאי 128 שנים כן זה ממש נחמד, זה כבר כחודש ועכשיו הוסיפו גם הנחה משמעותית על מחשבים ניידים.
פורסם 2017 במאי 128 שנים מחבר טוב, אמנם לא כל עם ישראל נוהר לאילת ( כי הרבה כבר מעדיפים חו"ל ), אבל כבר החלה עונת המלונות לאילת, אז באמת נחמד שעושים כפל הנחות. מקווה שלא ישארו לבד ( מבחינת המבצע, כמובן ).
פורסם 2017 במאי 158 שנים תזכירו לי בבקשה מה יש באילת, חוץ מחום אימים? הייתי שם לפני כ-15 שנה. הספיק לי פעם אחת. מחירים כאלה אני יכול לקבל גם ב-AMAZON. נערך 2017 במאי 158 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2017 במאי 158 שנים ציטוט של Zeev86 תזכירו לי בבקשה מה יש באילת, חוץ מחום אימים? הייתי שם לפני כ-15 שנה. הספיק לי פעם אחת. מחירים כאלה אני יכול לקבל גם ב-amazon. א. לא תמיד ב. לא כל אחד מוכן להזמין מחו"ל ג. מקלדת בעברית ד. אחריות ה. כיף פיצוצים באילת אם יודעים לאן ללכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.