עבור לתוכן

באיזה פיירוול הכי כדאי לי להשתמש?

Featured Replies

פורסם

היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש....

עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \

בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי...

ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בטירוף....

אחרי כל הזיוני שכל האלה בסה"כ אני רוצה לדעת עם איזה פיירוול הכי כדאי לי להשתמש אולי יש פיירוולים אחרים טובים יותר שלא ניסיתי...

תודה ותגידו בבקשה מה יש לכם ואיך זה עובד לכם עם תוכנות כמו אימיול ומשחקי רשת...

תודה רבה !!!!

פורסם

אתה יכול לנסות את הפיירול של סייגט.

פורסם

אני ממליץ לך לעבוד עם Zone Alarm pro - אני עובד איתו ומאוד מרוצה.

*אני הולך עם מה שMILC-INC אמר. אם יש לך בעיה עם זון אלארם אתה יכול לנסות את הסיגייט.

פורסם

ZA עושה בעיות עם אימיול כבר לפני שנים ועוד עכשיו עדיין לא פתרו את הבעיות לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל הפיירול של סייגט הכי מומלץ ובמיוחד לעבודה עם אימיול

פורסם

כן, אבל הקטע יש את גרסת הפרו של סיגייט ויש את גרסת הפרסונל...

איזה מהם עדיפה? ומה ההבדלים למשתמש הביתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים