עבור לתוכן

P10

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אחרי שראיתי המון סקירות ביוטיוב וביקורת, אני חושב ברצינות ללכת על הp10 החדש של וואווי.

הוא אמנם לא הכי טוב בשוק אבל פשוט הכי נכון לי, מתאים לכל הדרישות שלי לכאורה: מסך 5.1 כמו כפפה ליד (דגם הפלוס לא רלוונטי לי), מצלמה נהדרת עושה רושם, חיבור טייפ סי, רזולוציה שלא זוללת סוללה, חיישן טביעת אצבע מוצלח מאוד כמו שוואווי יודעת, צילום מסך נוח וקל שלא כמו במכשירים אחרים שבדקתי ותג מחיר מפתה של 2150 באילת.
מה שכן, עדיין לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הסוללה מספיקה ליום שלם מהבוקר עד הלילה, בשימוש ממוצע פלוס: וואטסאפ, פייסבוק, קצת שיחות, קצת מצלמה, מוסיקה ומיילים. לא משחק בכלל ויוטיוב פה ושם או איזה סדרה לפעמים.
האלטרנטיבה השנייה מבחינתי הוא הS7 של סמסונג שמציע מפרט זהה וכולל עמידות למים מה שאין בוואווי ותג מחיר נמוך יותר למשל באמאזון...אבל מאידך הגלאקסי כבר שנה ויותר בשוק ובטווח הארוך זו עשויה להיות בעיה בביצועים אולי. מעבר לזה שבאופן הזוי אין טייפ סי והממשק של הגלקסי ידוע לשמצה לעומת הוואווי שלאורך השנים שומר על יציבות לפי ביקורות משתמשים.
בקיצור מבולבל...אשמח להמלצה שלכם בין שניהם עם פירוט כמובן מכאלה שיש להם את המכשיר אבל לא חייב.
נ.ב - כרגע אני נקסוס 6p בערך 9 חודשים, הסוללה על הפנים בשימוש שוטף וטובה במצב המתנה אבל בת'כלס חלשה מאוד והמסך זה נחמד אבל גימיק מיותר של 2K והגודל פשוט ענק בשביל היד שלי.

אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים במקומי בהסתמך על ההתלבטות שלי ולא על מכשירים אחרים בשוק שנפסלו כבר לצערי.

תודה!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

כותרת סבירה בבקשה, והקפצות אחרי 24 שעות בבקשה.

אנסה לעזור מנסיוני בדבר. "רזולוציה שלא זוללת סוללה" זה מיתוס בשלב זה. קח מכשיר גלקסי משני הדורות האחרונים שאפשר לשחק להם בין 3 רזולוציות שונות במערכת, ותראה שיש 0 הבדל בחיי הסוללה. יש לך 2560X1440 פיקסלים? כולם הולכים להציג תאורה, זה לא משנה מה יציג אילו צבעים. המעבד לא הולך גם לעבד יותר במקרה הזה.

אני אישית משתמש ב-S7E מזה כחצי שנה. סו פאר סו גוד כמו שאומרים. הממשק זריז, העמידות בפני מים ואבק היא תכונת מפתח שלא הערכתי בהתחלה עד שהתגלתה סופר חשובה לי.

הממשק התנקה משמעותית מימי S3-4-5 ורואים זאת דיי בבירור. הוא לא נקי כמו של וואוי, אבל נקיון זה גם נקיון מתכונות מגניבות.

ב2000 שקל ה-P10 הוא תמורה טובה למדי. יש לו מצלמה לא רעה, ועיצוב גם משכנע. זמן הסוללה בפועל סביר מינוס, המעבד הזה אמנם חזק אבל אוהב לבלוס חשמל ביחס למעבדי 10 הננומטר החדשים של סמסונג\קוואלקום.

לגבי התאמה ליד - גודל מסך זה לא הכל, עיצוב במקרה הזה קובע. יש מכשירי 5.1 שמרגישים כמו מכשירי 5.5 מסויימים והפוך. אני קצת משוחד, אבל S7 הסטנדרטי של סמסונג נכנס יפה בתקציב ומכיל 90% מהבקשות שלך בערך. הוא מרגיש כמו מכשיר 4.8 בפועל בגלל העיצוב שלו וזה נהדר. קצת חלקלק בגלל ציפוי הזכוכית אבל אני לא מכיר מישהו שלא משתמש בכיסוי. על איכות המצלמה ומהירות המעבד אין מה לדבר בנושא כמובן.

שני המכשירים טובים, באמת, ואני חושב שאלו בעיקר השניים שצריך להתמקד בהם בתקציב. יש עוד אחד שהייתי שוקל ואפשר קצת לחסוך, וזה ה-Xiaomi Mi5s. מבחינה טכנית הוא לא פחות חזק מהשניים הללו, וישרת אותך ב-800 שקלים פחות

עוד הצעה פרועה שאני זורק פה - Xiaomi Redmi 3 Pro. אני יודע, זה מכשיר עם מעבד אמצע שוק ומפרט טכני צנוע, אבל הוא יכול לעשות את מה שאתה מבקש בפחות מחצי מחיר ויש לו זמן סוללה שקשה שלא להעריך.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים