עבור לתוכן

Chrome וכל השאר: הדפדפן של גוגל נמצא במרחק נגיעה משליטה מוחלטת

Featured Replies

פורסם

המיזם מבית ענקית הטכנולוגיה מסרב להאט ומתקרב במהירות לנתח שוק של 60 אחוזים, בזמן שהמתחרים הבולטים שלו ממשיכים להיאבק על השאריות

לכתבה

פורסם

מאוד אוהב פיצ'ר שלא גורם לכרום לזלול כמויות מטופשות של זיכרון. משום מה שמתי לב לאחרונה שגם ניגון דרך Edge של Twitch נהיה חלק הרבה יותר מאשר זה של כרום, שלפעמים סובל מלאגים. מקווה שיפתר בגרסה הבאה כי עד אז אני מעדיף להשתמש ב-Edge שכבר נותן לי את כל התוספים שאני צריך לצפיה שם

פורסם

התחלתי להשתמש ב VIVALDI לפני כשבוע. התרשמתי והופתעתי מאד לטובה ! עושה רושם שזה, ויולדי, הדפדפן הנכחי שלי . אני לאט לאט עובר

פורסם

בדיעבד, מייקרוסופט היתה צריכה לשמור את האקספלורר... ולהמשיך לפתח אותו. האדג' לא מגיע לשום מקום. ההיפך - אחרי הקלילות שהיתה לו בגירסה הראשונה של 10, הוא נעשה כבד ואיטי.

פורסם

גם הוא מבוסס על כרומיום

פורסם

עם כל הכבוד, 60 אחוז זו ממש לא שליטה מוחלטת ו40 אחוז הם ממש לא פירורים...

פורסם

ביחס למה שהאיחוד קרא מונופול של מיקרוסופט...

פורסם

אין כמו FireFox

פורסם

אין כמו FireFox

פורסם

chrome זמין גם בITUNES וגם בMAC ושם SAFARI עדיין לוקח.

לCHROME אין תחרות בPC ובANDROID יותר מעיד על האטמוספירה הרקובה של המערכות האלה מאשר על כמה שCHROME הוא דפדפן טוב.

אגב, מה לגבי שימוש גם בCHROME וגם בדפדפנים אחרים? כשהכרום נתקע לי אני בדרך כלל משתמש בEDGE או בדרך כלל WINDOWS 10 פותח לי לינקים עם הEDGE בכל מקרה.

פורסם

נכון

פורסם

זה 60 אחוז לדפדפן אחד בלבד, כשה-40 הנותרים מתחלקים ל-5 דפדפנים אחרים. אם נשווה את זה נגיד לדברים אחרים זה כמו שלמפלגה מסויימת בישראל יש 72 מנדטים, ואיתה בכנסת יש עוד 5 מפלגות שכל אחת מהן עם 8 מנדטים בלבד. זה בהחלט קרוב מאוד לשליטה מוחלטת לעומת פירורים אם תשאל אותי.

פורסם

זה לא אותו הדבר, כי לא כל המכשירים הם זהים.

יש פשוט הרבה יותר מכשירי אנדרויד ו PC באופן כללי.

זה כמו שיש 10 מפלגות לבחור מהם, אבל כל מי שגר בפריפרייה מותר לו לבחור רק אחת משתי מפלגות כשאחת מהם זה מפלגת כרום והשניה זה הרשימה המשותפת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים