פורסם 2017 באפריל 268 שנים שלום כבר כמה פעמים קרס לי המחשב (מה שלא קרה עד היום בגרסאות שהותקנו במחשב שלי) ופה זה גרסת CU וזה קורה יותר מידי! אין בעיית זיכרון (16GB) ואין בעיית איכסון מצורפות תמונות, מה דעתכם? https://ibb.co/dPeCT5 תודה נערך 2017 באפריל 268 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2017 באפריל 268 שנים ציטוט של I7210I אין בעיית זיכרון (16GB) ואין בעיית איכסון אני מניח שאתה אומר את זה לאחר בדיקה, כן ? כלומר בדיקה ממש, נגיד אתמול, לא לפני שנה ! אם התשובה היא כן, אז הכיוון הוא CU. אמנם לא נתקלתי בדיווח על בעיית חומרה עם העדכון הזה, אבל..... מרוב שהוא "מוצלח וחף מבעיות", אין לשלול את האפשרות שהבעיה היא בו, כלל וכלל. נערך 2017 באפריל 268 שנים על-ידי askme
פורסם 2017 באפריל 268 שנים מחבר עשיתי sfc/ scanow ואין בעיות וכמובן חוץ מזה אין בעיות איכסון (מהיום) ולפי מה שנראה לי הבעיה מאוד בו כי עד אליו לא היו בעיות בכלל!! השאלה עכשיו אם להסיר אותו ולשים את הגרסה אחרת קודם או להמתין לעידכונים?
פורסם 2017 באפריל 268 שנים הכי פשוט לעשות ROLL BACK ונגמר הסיפור. למה לסבול עד שמייקרוסופט יואילו ..........
פורסם 2017 באפריל 268 שנים כן, הרי עשית שדרוג ?! אז במרכז התחזוקה או איך שזה נקרה שם תבחר לחזור לגירסה הקודמת. עם כל ההשמצות לגבי ה - CU, לזכותה יאמר שזה נעשה ממש מהר.
פורסם 2017 באפריל 268 שנים מחבר נעשה מהר החזרה אחורה אתה מתכוון עשיתי התקנה מחדש אבל זה לא בעיה יש ב MSDN אגב איך נמנעים מהעידכון הזה שזה לא ירד לבד? נערך 2017 באפריל 268 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2017 באפריל 278 שנים מחבר איך נמנעים מהעדכון הזה בעתיד?הרי העידכונים באים לבד (מהעידכון הזה ספציפית)
פורסם 2017 באפריל 278 שנים לא נראה לי שהעדכון הזה ( בהיותו עדכון רציני / מהותי / וכו' ) מתעדכן לבד. והאמת גם הפסיקו לדחוף אותו, בינתיים.
פורסם 2017 באפריל 278 שנים מחבר כנראה שהוא "מושלם" בכל זאת מה מספרו? או איך נמנעים ממנו? נערך 2017 באפריל 278 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2017 באפריל 288 שנים כמה שזכור לי, פשוט אפשר להגדיר שזה יוריד את העדכון אבל לא יתקין אותו וימתין לאישור שלך או משהו כזה. בכל מקרה, כן.. העדכון הזה נוצץ כמו יהלום בתחת של עז.. (קרדיט לר. רולינגס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.