עבור לתוכן

הרכבת מפרט עד 8K נטו בשביל גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון.

יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'.

אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות)

להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile  1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1
      זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1060 TURBO 6GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 750 EVO Series MZ-750500BW 500GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 650W 80+ Bronze CX650M  1
      מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower  1
      מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Corsair Air Series AF120 Red LED Quiet Edition High Airflow 120mm Fan 1
      מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Corsair Air Series AF120 White LED Quiet Edition High Airflow 120mm Fan 2
      מקלדות: מקלדת לגיימרים Razer Anansi Expert MMO 1
      עכברים: עכבר אלחוטי Logitech MX Master Retail - צבע שחור 1
      פד לעכבר: משטח לעכבר SteelSeries QcK 1
      מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home Multilanguage OEM - לרכישה עם מחשב נייח KSP חדש בלבד 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 7783 שקל
עמוד מוצר

תשובות לשאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 8K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, אפשר לפה ולפה.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד במולטיפלייר בעיקר.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.8 DELL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר. עכבר אלחוטי בלבד

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?  8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי, קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY או KSP

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקיץ

מודה מראש על העזרה! :)

פורסם

לבאטלפילד הRX 4/580 עדיף בגלל אופטימיזציות (אם מדובר על באטלפילד 1).

פורסם

למה לא 7600/500 + כרטיס מסך 1070? 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Liad344

למה לא 7600/500 + כרטיס מסך 1070? 

למה אתה מתכוון?

אשמח אם תצרף לינקים

פורסם

***הערה***

אני מודע לכך שהמפרט הזה לא מאוזן במיוחד , אבל לא היה לי הרבה זמן להתעסק עם זה, אלא רק להראות שאפשר לבנות מפרט הרבה יותר טוב ב8000 שקל.

בעקרון - יש פה מעבד עם 6 ליבות (12 ליבות לוגיות), מגיע עם קירור סטוק לא רע, 16GB של זכרון ראם מהיר, 500GB אחסון (SSD), מערכת הפעלה, ספק+מארז+מאווררים (את המארז והמאווררים בחרתי באקראיות, לא היה לי זמן לבדוק, הספק  אמור להספיק, תקנו אותי אם אני טועה) *וכרטיס מסך 1080TI* במחיר דומה. הנקודה שלי היא שאפשר לבנות מחשב חזק בהרבה בתקציב. (אולי עם כרטיס מסך 1080, 1080TI הוא רק בשביל ההגזמה, ובכלל שניהם מיותרים למסך FHD)

מצטער על הכתיבה המבולגנת .

‏‏צילום מסך (18).png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Liad344

***הערה***

אני מודע לכך שהמפרט הזה לא מאוזן במיוחד , אבל לא היה לי הרבה זמן להתעסק עם זה, אלא רק להראות שאפשר לבנות מפרט הרבה יותר טוב ב8000 שקל.

בעקרון - יש פה מעבד עם 6 ליבות (12 ליבות לוגיות), מגיע עם קירור סטוק לא רע, 16GB של זכרון ראם מהיר, 500GB אחסון (SSD), מערכת הפעלה, ספק+מארז+מאווררים (את המארז והמאווררים בחרתי באקראיות, לא היה לי זמן לבדוק, הספק  אמור להספיק, תקנו אותי אם אני טועה) *וכרטיס מסך 1080TI* במחיר דומה. הנקודה שלי היא שאפשר לבנות מחשב חזק בהרבה בתקציב. (אולי עם כרטיס מסך 1080, 1080TI הוא רק בשביל ההגזמה, ובכלל שניהם מיותרים למסך FHD)

מצטער על הכתיבה המבולגנת .

1.למה מעבד של AMD?

2. קראתי בעבר שכונני ה-SSD של סמסונג מסדרת EVO הם הכי טובים, אני טועה?

3. אולי אני יכול 'לרדת' בכרטיס מסך (כי 1080 הוא OVERKILL למסך FHD)? ולחסוך כמה שקלים

4. אתה לומד הנדסת חשמל? בהצלחה

עריכה:

5. שים לב שב 8K כוללים עכבר ומקלדת (גם במחיר פרימיום)

פורסם
ציטוט של oshiix

. קראתי בעבר שכונני ה-SSD של סמסונג מסדרת EVO הם הכי טובים, אני טועה?

יכול להיות אבל הם יקרים יותר.

ציטוט של oshiix

1.למה מעבד של AMD?

יחס ביצועים למחיר מעולה וכאשר בעתיד משחקים ישתמשו ביותר מארבע ליבו אז זה מאוד יעזור העוד ליבות.

ציטוט של oshiix

3. אולי אני יכול 'לרדת' בכרטיס מסך (כי 1080 הוא OVERKILL למסך FHD)? ולחסוך כמה שקלים

אין בעיה אם המסך שלך הוא 60Hz(אפשר גם לרדת לRX 480) אבל אם הוא 144-165 ומעלה אז אולי עדיף להישאר עם ה1080/לרדת רק ל1070.

ציטוט של oshiix

5. שים לב שב 8K כוללים עכבר ומקלדת (גם במחיר פרימיום)

נכון אבל אם תר בכרטיס מסך אפשר גם פה ואני הייתי ממליץ לעבור למקלדת מכנית מה גם שהמקלדת שבחרת היא כבר ברמת מחיר הזו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים