פורסם 2017 באפריל 258 שנים היצירה החדשה של שיאומי מבטיחה לספק לנו ביצועים של סמארטפון-על, בפחות ממחצית המחיר של המתחרות המרכזיותלכתבה
פורסם 2017 באפריל 258 שנים כן... העיצוב ביאס אותי. שיאומי זו החברה היחידה שהצליחה לגרום לי לרוץ עם מכשיר למעלה מחצי שנה (בעצם מעל שנתיים), כך שאני משער שהמכשיר הבא של החברה יהיה כזה שאשאר איתו למשך זמן רב, ומעבר להכל, גם לעיצוב יש חשיבות וכאן ה-MI MIX מנצח בפער עצום (בתוספת לגודל המסך שיהווה שדרוג מה-5.1'' שיש לי כרגע).
פורסם 2017 באפריל 258 שנים מצד שני המצלמה של ה-Mi6 בהחלט יכולה להוות שובר שוויון, כיוון שהפעם שיאומי לא חסכה באספקט הזה. בקיצור - מבולבל...?
פורסם 2017 באפריל 258 שנים זה פחות מטריד כי אני עם mi4 וגודל המסך זהה לזה של ה-Mi6. לא נורא בכלל (למרות שככל שהשנים עוברות, גדול יותר זה נוח יותר...). יש גם את ה-Mi6 פלוס עם מסך בגודל של 5.7'' אבל זה עדיין לא 6.4'', כאשר גודל המכשיר נותר זהה במיקס לזה של הפלוס.
פורסם 2017 באפריל 258 שנים לא שמעתי על הפלוס, אם יהיו לו אותם נתונים רק במסך גדול, אז זה המכשיר. מעבר לזה זה כבר גדול מדי.
פורסם 2017 באפריל 258 שנים יש לי את הנוט 4 שלהם כבר כמעט חצי שנה. מכשיר לא רע בכלל. פחות מאלפיה ומספק חוויה סבירה פלוס. סוללה מצוינת ויש לו אינפרה אדום (שזה מבחינתי חשוב מאוד כי אין אצלי שלט בבית שמחזיק מעמד - ככה זה שיש ילדים וחתול). לי אין ספק שברגע שהוא ימות לא אלך על מכשיר של היצרניות הגדולות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.