עבור לתוכן

דרוש מפרט עד5.5K לצורכי עריכת אודיו

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?  המלצה לעכבר ומקלדת טובים לעבודה ממושכת 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל אך בעיקר לשמירת האופציה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באזור ירושלים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לשבוע שבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?  שיהיה כמה שיותר יציב

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן אבל בעיקר במישור הראם והPCIE

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: בעיקר הפנייה שלי לפה היא בגלל שהצורך בתיאום ברכיבים ללא בעיות כל שהן, ידוע לי בעבר על בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE  בתחום האודיו ועל זה שהיה להם בעיות של יציבות, אז אם מישהו מכיר לוח אם שלהם ללא הבעיות האלה אני ישמח מכיון השיקול לעשות אקינטוש.

תודה על כל מענה ותשובה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה שמתמחה במחשבי אודיו?

אשמח לעזרה :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים