פורסם 2017 באפריל 218 שנים לאחר ההכרזה של חברת הכבלים על כניסתה לתחום שירותי הסטרימינג המקוונים, השחקנית הבינלאומית הגדולה משיבה מלחמה ומבקשת להזכיר לנו מי הייתה כאן ראשונהלכתבה
פורסם 2017 באפריל 218 שנים היתי מנוי בנטפליקס והשתמשתי בhola vpn עד שחסמו. התכנים שלהם לישראל היה מאוד מצומצם.. מישהו יודע אם זה השתפר? ולא מעניין אותי התרגום בעברית העיקר שיהיו כתוביות באנגלית
פורסם 2017 באפריל 218 שנים אם אתה משתמש בVPN אז אתה מקבל את התוכן של אותה הארץ. איך בדיוק קיבלת תוכן ישראלי? ובכלל כשזה היה חסום בארץ. רוב התוכן אם לא הכל כולל כתוביות באנגלית. לא זכור לי שהתוכן במשתמש הישראלי החסיר איזשהי סדרה משמעותית ממה שהיה לי מקודם באמריקאי. אם אני לא טועה, הם נותנים לך גם להתנסות בחינם למשך שבוע או חודש, אז שווה לנסות. בכל אופן, מה שלא תראה בסלקום TV: 1. נסיון בחינם. 2. יותר תוכן. 3. יותר יקר. אז אני לא רואה כן בעיה להתנסות בתוכן הישראלי של נטפליקס.
פורסם 2017 באפריל 218 שנים הייתי מנוי כמה חודשים כשנכנסים בלי טריקים לשם אין ממש הרבה מה לראות. כשמדליקים הולה מארהב פתאום יש פי 100 יותר תוכן. ואז פתאום ההולה לא עבד יותר עם נטפליקס אז ביטלתי את התשלום החודשי. זה היה מעל לשנתיים בערך
פורסם 2017 באפריל 218 שנים מרוצה מאד מנטפליקס! שווה כל שקל (אם אתם לא חייבים תרגום בכל סדרה או סרט, רק לחלק יש והם מוסיפים עוד ועוד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.