עבור לתוכן

המלצה לHTPC או סטרימר חזק - יש אפשרות להביא מארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה.

לא סטרימר סיני של 70 דולר.

חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב.

משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS).

נניח שהתקציב שלי הוא 2500

פורסם
  • מחבר

ה-NUCים שצירפת הם לא באנדלים מוכנים להריץ ווינדוס.

חסר שם זיכרון.

אני מחפש המלצה לבנדלים שאפשר להתקין ווינדוס 10 עד התקציב שאמרתי. לא חובה רק NUC-ים

פורסם

יש לפלונטר באנדלים בכל המחירים. בשביל וינדוס כמובן שאתה צריך גם ssd/hdd. אם אתה רוצה להריץ סרטים מקומית עדיף לקחת hdd של 1tb או אפשר אחד חיצוני בusb. אני מבין ממך שמדובר במחשב רק לשימוש בקודי ואולי קצת גלישה ביוטיוב באתרים דומים אז כנראה שיספיק הבאנדל הזה.

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NUC5PPYH-4-120&cart=14922737334007675&lang=heb

אם המטרה זה גם להשתמש בו בתור מחשב לשימוש משרדי אולי עדיף i3 עם 8 ג׳יגה זיכרון ו250 ssd.

פורסם

זה באמת רק לסרטים? מוצרים ב-30 דולר יעשו עבודה מצויינת, לא חבל?

אולי קצת יותר מ-30$ אם אתה מדבר על 4K אבל בכל מקרה 2500 ש"ח זה הרבה יותר מדי...

ציטוט של Tomer70

...אפילו רספברי פי יעשה את העבודה לא רע יחסית...

Pi2 אצלי כבר כמה שנים בחדר השינה מריץ 1080p על קודי חלק לגמרי, אפס בעיות. יש לי גם nuc בסלון. כסף לפח, בדיעבד הייתי צריך גם שם pi, חשבתי שאולי אני אשתמש בו לעוד דברים...

פורסם

נכון, מסכים לגמרי- גם לי יש pi וnuc. תחשוב שוב אם אתה באמת צריך וינדוס.

נערך על-ידי Tomer70

פורסם
  • מחבר

אני רוצה סטרימר טוב שלא אצטרך להתעסק איתו גם לא ב-4K וישרת אותי בעתיד בפורמטים חדשים.

חשבתי על NVIDIA shield, מה דעתכם? אבל זה כבר 200 דולר ומוסיפים עוד קצת ואפשר לקבל מחשב אמיתי. היה לי סטרימר סיני כלשהו שקירטע.

גם חברים שלי התאיישו מסטרימרים סינים "מצוינים" שיעשו את העבודה ב40 דולר ומחזיקים לפ טופ יש ליד הטלויזיה.

לאיזה צרכים באמת צרכים HTPC? כלומר מחשב מחשב שמריץ ווינדוס?

נערך על-ידי ykg

פורסם

מחשב עם וינדוס מאפשר לך בסלון לשחק אולי משחקים, גלישה רגילה מה שבדרך כלל פחות נוח בסטרימרים וכל הפתרונות האחרים, כתיבת עבודות ובעצם כל מה שאפשר לעשות במחשב. סטרימר וכך אלה בדרך כלל בעלי ממשק יותר נוח אולי לסלון אבל מוגבל. אם השימוש הוא באמת מתמקד בקודי, באמת חבל על הכסף תנסה פי 3 עם libreelec. אם זה לא יספיק לך תמיד תוכל להעביר אותו לחדר שינה למשל ולקנות מחשב וזהו. אני אישית במחיר של nvidia shield הייתי מעדיף כבר מחשב, אבל זה רק דעה שלי.

פורסם

הסיבה שאני קניתי nuc לסלון בזמנו הייתה בשביל משחקים בעיקר. יש עליו אמולטורים של כל הקונסולות הישנות ו-dosbox ומחוברים אליו שלטים של xbox. בנוסף הוא עובד יפה עם Steam in-home streaming. חלק מהדברים האלה יעבדו גם על pi או על דברים בסיסיים אחרים, חלק צריכים משהו קצת יותר חזק. 

לגלוש זה לא נוח, מיילים, אופיס וכו' לא נוח. בגדול חוץ מסרטים ומשחקים שום דבר לא נוח ממרחק של 3-4 מטר גם אם המסך ממש גדול. גם בד"כ בסלון אין לך עמדה נוחה למקלדת ועכבר.

בכל מקרה, כמו שאמרתי קודם, בראיה לאחור - קניה די מיותרת, אני משחק עליו אולי פעם בחודש ואת כל שאר הדברים מוצר בעשירית מחיר היה עושה אותו דבר.

הערה קטנה לגבי ווינדוס - pi2 בהחלט מריץ ווינדוס 10, אם זה משנה למישהו. עובד לא רע. לא הגיוני ולא מומלץ אבל עובד..

בגדול אני הייתי הולך עם ההמלצה של תומר, הפיי כ"כ זול שלדעתי שווה לנסות אותו קצת לפני שזורקים 1000-2000 ש"ח. נקודה חשובה לגבי הפיי - צריך sd איכותי. על sd ישן/איטי/מעפן אתה תקבל חרא חוויה ותחשוב שהפיי סתם לא מספיק מוצלח.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Tomer70

מחשב עם וינדוס מאפשר לך בסלון לשחק אולי משחקים, גלישה רגילה מה שבדרך כלל פחות נוח בסטרימרים וכל הפתרונות האחרים, כתיבת עבודות ובעצם כל מה שאפשר לעשות במחשב. סטרימר וכך אלה בדרך כלל בעלי ממשק יותר נוח אולי לסלון אבל מוגבל. אם השימוש הוא באמת מתמקד בקודי, באמת חבל על הכסף תנסה פי 3 עם libreelec. אם זה לא יספיק לך תמיד תוכל להעביר אותו לחדר שינה למשל ולקנות מחשב וזהו. אני אישית במחיר של NVIDIA shield הייתי מעדיף כבר מחשב, אבל זה רק דעה שלי.

אני אנסה.

תגיד איך ה-wifi של ה-PI3? הכרטיס ONBOARD עובד טוב שו שצריך לקנות דונגל חיצוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים