פורסם 2017 באפריל 128 שנים אחר צהריים טובים לכולם אז ככה, עדכנתי את המחשב שלי לגירסה האחרונה windows 10 Creators update ומאז העדכון יש לי באג מוזר. חלונות CMD וגם powershell לא מזהים משום מה את הפונט raster font 8X12 . הכל מופיע כג'יבריש. אם זה היה רק זה, ניחא, בחרתי פונט אחר והמשכתי. אבל זה משפיע גם אל אפליקציות אחרות שמתבססות על הפונט הזה. איזה רעיון איך להחזיר את הפונט הסורר ? תודה
פורסם 2017 באפריל 128 שנים ^^^^^ זה לא הפונט סורר, זה העדכון של החלונות דפוק. עוד יצאת בזול, אם רק זה מה שהשתבש אצלך. מה כ"כ בוער לעדכן ?
פורסם 2017 באפריל 128 שנים מחבר ראשית, הגיע העדכון, אז עדכנתי. ושנית לפני כן קראתי ובדקתי אם יש דיווחים על באגים ידועים, לא היה שום דבר קונקרטי. שנית, יש אימאג' של המערכת הישנה, לא סוף עולם אפשר לשחזר. סתם נראה לי שבגלל הדבר הדבילי הזה קצת חבל להחזיר לאחור אם יש פתרון זמין. בכל מקרה, מעצבן בייחוד שאני עובד עם command line די הרבה..
פורסם 2017 באפריל 128 שנים לא יודע מה יותר מהיר, אימאג' או גילגול לאחור, אל גם לא אמרתי שזה סוף העולם , מה גם שיחסית לעבר, התהליך מהיר למדי. יש באגים כלליים ויש ג'נאנות פרטיות, כל אחד והמערכת שלו. נו, כמו שאמרת, לא סוף העולם. חג שמח !!!
פורסם 2017 באפריל 128 שנים מחבר ציטוט של askme לא יודע מה יותר מהיר, אימאג' או גילגול לאחור, אל גם לא אמרתי שזה סוף העולם , מה גם שיחסית לעבר, התהליך מהיר למדי. יש באגים כלליים ויש ג'נאנות פרטיות, כל אחד והמערכת שלו. נו, כמו שאמרת, לא סוף העולם. חג שמח !!! ניסיתי עכשיו לעשות p2V למכונת windows 10 אחרת ולעדכן על סביבת VM. אותו באג. צדקת. באג של העדכון. זה כבר לא ג'אננה פרטית אלא גלובלית חג שמח!!: )
פורסם 2017 באפריל 138 שנים מצאתי איך לסדר, את האנגלית לפחות. צריך ללכת להגדרות אזור ושפה > הגדרות נוספות של תאריך, שעה והגדרות אזוריות > שנה תבניות תאריך, שעה או מספר > ניהולי > שינוי אזור המערכת > אנגלית. נערך 2017 באפריל 148 שנים על-ידי דרובו
פורסם 2017 באפריל 158 שנים מחבר ציטוט של דרובו מצאתי איך לסדר, את האנגלית לפחות. צריך ללכת להגדרות אזור ושפה > הגדרות נוספות של תאריך, שעה והגדרות אזוריות > שנה תבניות תאריך, שעה או מספר > ניהולי > שינוי אזור המערכת > אנגלית. את זה כבר מצאתי לפני כן. הבעיה שיש אפליקציות מסויימות שלא מסוגלות לשמור למשל קבצים בעברית. זה כרגע הפורמט שאני עובד בו ובאותן תוכנות שומר בשם קובץ באנגלית ואז משנה אחר כך לשם עברי.
פורסם 2017 באפריל 158 שנים חבר'ה, עזבו ! הפעם באמת הריצפה עקומה. ורצינו לחשוב שבאמת משהו השתנה במייקרוסופט.......
פורסם 2017 באפריל 158 שנים מקווה שיפתרו הפעם את בעיות הממשק ושלא ישאירו אותנו כרגיל לחכות לגרסת חלונות הבאה ...שאמרו שלא תהיה.
פורסם 2017 באפריל 168 שנים מחבר מה שמתסכל, שהעדכון עצמו סה"כ טוב. משפר באמת דברים וביצועים אבל הנפילה הזאת , שכל כך אפיינית למיקרוסופט...פשוט בעעעע. אגב, מישהו ניסה את הגירסה הזאת כשכל הממשק משתמש הוא בעברית? אצלי הממשק הוא אנגלית ותמיכה בעברית.
פורסם 2017 באפריל 168 שנים ציטוט של wizi אגב, מישהו ניסה את הגירסה הזאת כשכל הממשק משתמש הוא בעברית? אצלי הממשק הוא אנגלית ותמיכה בעברית. בדוק. לא טוב.
פורסם 2017 באפריל 168 שנים מחבר מה שאומר שנותר לנו רק לקוות שהליצנים במיקרוסופט יוציאו במהרה תיקון לבאג הזה. פשוט עלוב שזאת רמת ה QA שלהם.
פורסם 2017 באפריל 178 שנים לא בא כאן להגן על "הליצנים", אבל..... בואו בכל זאת נעמיד דברים על דיוקם. מייקרוסופט היו בין הראשונות ובזמנו היחידות שהש***** בכלל לכיוון עברית במ"ה. אז קצת חסד נעורים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.