עבור לתוכן

אולי יגיע גם אלינו? Galaxy S8 Plus עם נפח אחסון כפול ו-6GB זכרון מתחיל במכירה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

כמה הייתם מוכנים לשלם עבור הדגם העליון של הענקית הקוריאנית, שמגיע עם כמות נדיבה במיוחד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מהיר? במזרח הרחוק האפשרות הזו כבר קיימת

לכתבה

פורסם

כתבה טובה Galaxy S8 פלוס עם יותר זכרון RAM כיום יש לי 4GB ואני כבר עומד על 70/80% כך ש- 6GB RAM מינימום

פורסם

חשוב לזכור שתצרוכת זיכרון של מכשירים מסויימים עובדת לפי הכמות שהם מכילים למטרת מטמון. ככל שיש יותר זיכרון, המערכת יכולה להשתמש ביותר ממנו בדיוק לצורך הזה. שימוש בכמות ספציפית של זיכרון ברגע נתון לא מעיד על מחסור או צורך ביותר זיכרון, אלא פשוט שהמכשיר מבצע קאשינג ליותר מידע כי הוא יכול.

פורסם

אנדרואיד תמיד תשתמש בכל הזיכרון שיש לה זמין, לשיפור ביצועים. זיכרון פנוי = זיכרון מבוזבז.

פורסם

המכשיר יותר יפה מהקודם והם ממש התעלו על עצמם

פורסם

Amichai Amar

פורסם

שווה

פורסם

לא תודה. סבלתי כבר עם Samsung Edge 7 שקיבל מסך שחור לאחר שבועים. מספיק לי בעיות מהחברה הזאת.

פורסם

המערכת משתמשת בכל מה שהיא יכולה . זכרון פנוי הוא מבוזבז. אין טעם בלשים 8GB של זכרון והמערכת תשתמש רק ב1-2 כדי להגיד " איזה כיף זה פנויי" אם יש למערכת זכרון להשתמש בו , היא תעשה את זה

פורסם

אבל זה לא אייפון

פורסם

מספיק עם השטויות מספיק להמציא דברים

פורסם

לא מבינה נכון זה לא אייפון עם יש מון זיכור הרי זה משובך לדעתי

פורסם

לא ברור עם זה זה זיכרון מספיק אם אפשר להוסיף וד זיכרון עם זה יותר טוב גלסי 6

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כבר אפשר לקנות באינטרנט https://www.zipy.co.il/p/ebay/samsung-galaxy-s8-plus-sm-g955-6gb-ram-128gb-midnight-black-unlocked-instock/262930854282/#wrapper דגם הפלוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים