עבור לתוכן

מחשב נייד לגרפיקה ממוחשבת

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אני דינמי.

אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עד 6500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. 

בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק 

כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. 

אבל כעיקרון פיתוח משחקים שזה שקול ללשחק משחקי מחשב , וקידוד שזה שקול לעבודה משרדית. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

,matlab, visual studio, autocad, altera, וכל מה שדומה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

אני לא משחק 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם  העדפות לדגמים.

אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

אם זה מוזיל את העסקה , אז אפשר לוותר על כונן, רמקולים איכותיים ומצלמה. 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא, הולך להשתמש בו סטוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

דרושה מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

חנות בחיפה/קריות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

ברגע שאני אמצא מחשב מתאים לדרישות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

משקל קל, אם אפשר עד 2 קילו, או מקסימום 2.3, מעבר לזה אני מעדיפה שלא.

חשוב לי מספר פיצ'רים : 

-שהמחשב יהיה קל (עד 2 קילו). 

-שהמחשב יהיה אמין בלי צורך לחשוש מתיקונים . 

-שהמחשב יהיה עשוי מחומרים איכותיים ולא פלסטיקה זולה. 

-סוללה שמחזיקה מספיק זמן . 

-שהמחשב יהיה עמיד מספיק שיהיה אפשר ללכת איתו ממקום למקום (מתקשר לחומרים איכותיים). 

-שיהיה עדכני מספיק טכנולוגית, ולא ילך 7 שנים אחורה גם אם הוא עונה על הדרישות שיש היום. 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 

לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני אשמח המלצות למחשבים עם קישור לחנות שמוכרת ולא מחשבים שלא ניתן למצוא בארץ 

פורסם

DELL XPS 15  בעקרון יש לו גרסאות שמגיעות ל10,000 שקל אבל, יש לו מעבד חזק וכרטיס מסך חזק , הוא קל עם מסך גדול , ובנוי מעולה. ולגבי המחיר- יש גרסת FHD בלי טאץ שזולה משמעותית מגרסת ה4K, והגרסא עם מסך FHD וHARD DRIVE (ולא SSD ) נמצאת בתקציב. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Liad344

DELL XPS 15  בעקרון יש לו גרסאות שמגיעות ל10,000 שקל אבל, יש לו מעבד חזק וכרטיס מסך חזק , הוא קל עם מסך גדול , ובנוי מעולה. ולגבי המחיר- יש גרסת FHD בלי טאץ שזולה משמעותית מגרסת ה4K, והגרסא עם מסך FHD וHARD DRIVE (ולא SSD ) נמצאת בתקציב. 

יש לך קישור לדף בחנות שמוכרת dell xps 15 בתקציב כמו שציינת.

לא מצאתי. ברוב המקומות זה 10000+

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916867

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916866

הבעיה , שאלו עדין הדגמים של השנה שעברה, ה7300/7700HQ מאוד דומים ל6300/6700HQ אבל ה960M חלש מ1050. המסך זהה, וגם הסוללה (יש אפשרות לסוללה גדולה יותר, ובדגם 2017 היא 97WHR לעומת 84WHR , אבל הדגמים האלו יקרים יותר , והסוללה הקטנה יותר זהה) . גוף המחשב גם זהה. 

אם יש אפשרות לקנות מארצות הברית זה יהיה עדיף, ב1700USD שזה 6200 שקל בערך , אפשר לקנות גרסא עם סוללה גדולה, בלי מסך מגע 16GB זכרון ראם, ו512GB זכרון SSD. הדגם עם הסוללה הגדולה ובלי מסך המגע אמור להחזיק די הרבה זמן.

בארץ באותו מחיר מקבלים דגם עם סוללה קטנה יותר זכרון מכני (ולא SSD) ו8GB של זכרון ראם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים