פורסם 2017 באפריל 58 שנים שלום ללכולם, רק היום נרשמתי אז סליחה מראש אם אני עובר על איזשהו חוק. ככל הנראה,זה יהיה המצב שבו אהיה בקרוב- בן 18,עם תואר ראשון במתמטיקה במגמת מדעי המחשב מאוניברסיטת ת"א,ממוצע בערך 75.(לא עתודאי,מסיים בגיל 18). כנראה שלא אתגייס לצה"ל מסיבות רפואיות(אמיתיות). בנוסף,יש לי כ4 חודשים ניסיון כמהנדס תוכנה בחברת הייטק,שבהם כתבתי בשפות C/C++. האם לדעתכם אוכל כבר להשתלב בשוק הייטק ?בתפקידים שקשורים לתוכנה,שאינם QA. נערך 2017 באפריל 58 שנים על-ידי TakaTikiTaka
פורסם 2017 באפריל 58 שנים מחבר ציטוט של multicore אני לא רואה סיבה שלא. סך הכל,אין לי הרבה ניסיון.בנוסף,לדעתך זה שלא אתגייס ישפיע?וגם,הממוצע לא כזה גבוה..
פורסם 2017 באפריל 58 שנים בנאדם. תהיה חיובי, בלי לחפש דברים של למה לא וכו'. תהיה טוב תצליח. מזל תמיד צריך בלי קשר לכלום. בהצלחה!!
פורסם 2017 באפריל 58 שנים זה באמת לא מעניין אף אחד אם אתה לא הולך להתגייס או לא עשית שירות צבאי בעבר. תנסה לפחות להתחיל מאיפשהו. עולם התכנות גדול ורחב מאוד. נערך 2017 באפריל 68 שנים על-ידי multicore
פורסם 2017 באפריל 58 שנים לצערנו הרב יש מקומות שיראו בזה יתרון שלא תעשה מילואים. יש קומץ של מקומות שכן מעדיפים מילואימניקים.
פורסם 2017 באוקטובר 308 שנים לא רואה סיבה למה לא, יש לך נתוני השכלה טובים שמראים את היכולות למידה. לא כולם מתאימים לשרו זה בסדר גמור, היתרון שלך שתוכל לצבור נסון בזמן הזה בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.