עבור לתוכן

האם בטוח לרכוש אוזניות sennheiser מאיביי

Featured Replies

פורסם

כותרת

פורסם

תלוי על מה מדובר. אוזניות IN-EAR רצוי מאוד שלא. 

פורסם
  • מחבר

האמת שזה דווקא אין איר ולמה לא מומלץ

פורסם

כי הרוב שם זה זיופים. עד כמה וכמה אם נתקלת באיזה מחיר מפתה ואתה חושב שעלית על עסקת המאה - זה זיוף.

תזמין מאמאזון (ישירות, לא מוכר באמאזון), שם לפחות יש לך מנגנון החזרה יעיל ופשוט במידה ונפלת על זיוף.

או שתקנה בארץ מחנות מורשית.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

כי הרוב שם זה זיופים. עד כמה וכמה אם נתקלת באיזה מחיר מפתה ואתה חושב שעלית על עסקת המאה - זה זיוף.

תזמין מאמאזון (ישירות, לא מוכר באמאזון), שם לפחות יש לך מנגנון החזרה יעיל ופשוט במידה ונפלת על זיוף.

או שתקנה בארץ מחנות מורשית.

תוכל להמליץ על אוזניות אין איר בטווח 100-200 שקלים?

פורסם

אם אתה מחפש אוזניה זולה ובסיסית עם דגש על סאונד באסי שממילא לא מיועד להיות "פרופר" אלא

יותר מהנה, ולטובת מוזיקה אלקטרונית ויו-טיוב, לא חושב שחייב להיצמד למותגים.

אתה יכול לנסות את אלו אם אתה רוצה לנצל את מרבית התקציב:

https://www.massdrop.com/buy/tfz-series-5-iem

מכוון שזה מאסדרופ מדובר בקנייה קבוצתית מוזלת, זה לא בהכרח תמיד משתלם במיוחד אבל נראה

שפה אכן ישנה הנחה נחמדה. אם כי סביר שתקבל אותן רק בעוד כחודש.

בדגמים הללו לא בהכרח מה שיקר יותר יהיה טוב בהרבה, חלק מהדגמים הנ"ל שיצא לי לנסות שעולים כ-10~20 דולרים

נשמעים מעולה בהרבה ביחס למחירן, כמה אופציות אם תרצה להישאר באיזור ה-100 שקלים פחות או יותר: 

1

2

3

4

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משהו בטווח 150-200 שקלים ורצוי שיהיה מיקרופון ומקשי שליטה שאוכל להשתמש בהן לשיחות

פורסם
  • מחבר

תוכל למצוא לי את sennheiser momentum בזול?

פורסם

אני לא קוסם, המומנטום עולות 100 דולר בערך באמאזון שזה כמעט פי שניים מהתקציב שלך, באיביי

כמו שאמרתי יש המון זיופים, לא יודע ואם וכמה מזייפים את הדגם הנ"ל, אבל באופן כללי זה עניין ידוע.

נתתי לך מספר אופציות מעולות למחיר, בתוך עמוד המכירה אתה יכול לבחור בין דגם עם מיקרופון בתוספת

קטנה במחיר.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים