פורסם 2017 באפריל 38 שנים תלוי על מה מדובר. אוזניות IN-EAR רצוי מאוד שלא. נערך 2017 באפריל 38 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2017 באפריל 38 שנים כי הרוב שם זה זיופים. עד כמה וכמה אם נתקלת באיזה מחיר מפתה ואתה חושב שעלית על עסקת המאה - זה זיוף. תזמין מאמאזון (ישירות, לא מוכר באמאזון), שם לפחות יש לך מנגנון החזרה יעיל ופשוט במידה ונפלת על זיוף. או שתקנה בארץ מחנות מורשית. נערך 2017 באפריל 38 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2017 באפריל 48 שנים מחבר ציטוט של Roy.T כי הרוב שם זה זיופים. עד כמה וכמה אם נתקלת באיזה מחיר מפתה ואתה חושב שעלית על עסקת המאה - זה זיוף. תזמין מאמאזון (ישירות, לא מוכר באמאזון), שם לפחות יש לך מנגנון החזרה יעיל ופשוט במידה ונפלת על זיוף. או שתקנה בארץ מחנות מורשית. תוכל להמליץ על אוזניות אין איר בטווח 100-200 שקלים?
פורסם 2017 באפריל 58 שנים אם אתה מחפש אוזניה זולה ובסיסית עם דגש על סאונד באסי שממילא לא מיועד להיות "פרופר" אלא יותר מהנה, ולטובת מוזיקה אלקטרונית ויו-טיוב, לא חושב שחייב להיצמד למותגים. אתה יכול לנסות את אלו אם אתה רוצה לנצל את מרבית התקציב: https://www.massdrop.com/buy/tfz-series-5-iem מכוון שזה מאסדרופ מדובר בקנייה קבוצתית מוזלת, זה לא בהכרח תמיד משתלם במיוחד אבל נראה שפה אכן ישנה הנחה נחמדה. אם כי סביר שתקבל אותן רק בעוד כחודש. בדגמים הללו לא בהכרח מה שיקר יותר יהיה טוב בהרבה, חלק מהדגמים הנ"ל שיצא לי לנסות שעולים כ-10~20 דולרים נשמעים מעולה בהרבה ביחס למחירן, כמה אופציות אם תרצה להישאר באיזור ה-100 שקלים פחות או יותר: 1 2 3 4 נערך 2017 באפריל 58 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2017 באפריל 68 שנים מחבר אני מחפש משהו בטווח 150-200 שקלים ורצוי שיהיה מיקרופון ומקשי שליטה שאוכל להשתמש בהן לשיחות
פורסם 2017 באפריל 68 שנים אני לא קוסם, המומנטום עולות 100 דולר בערך באמאזון שזה כמעט פי שניים מהתקציב שלך, באיביי כמו שאמרתי יש המון זיופים, לא יודע ואם וכמה מזייפים את הדגם הנ"ל, אבל באופן כללי זה עניין ידוע. נתתי לך מספר אופציות מעולות למחיר, בתוך עמוד המכירה אתה יכול לבחור בין דגם עם מיקרופון בתוספת קטנה במחיר. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.