פורסם 2017 באפריל 28 שנים שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.
פורסם 2017 באפריל 28 שנים מחבר האם זו תופעה מוכרת? מה הרעיון להכניס פרסומות שכל דקה קופצות במכשיר חדש? נערך 2017 באפריל 28 שנים על-ידי dids22
פורסם 2017 באפריל 58 שנים מחבר החנות מפנה לאחריות של המכשיר "מובייל ישראל" , והם מציעים לשלוח את המכשיר לבדיקה ותיקון. מכירים אפליקציה שמאפשרת שליטה מורחבת על התהליכים שרצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.