עבור לתוכן

MCSE - מה אני צריך עבור איזה טכנולוגיה ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לבנות מעבדה עבור MSCE (וMCSA מן הסתם).

אשמח לדעת שני דברים -

יש איזו טבלה שמראה את ההבדלים בין המסלולים השונים ?

מה עליי להכין ? כמה שרתים ? איזה מערכות הפעלה וכו' ?

פורסם

תלוי מה אתה רוצה ללמוד . \

MCSA - קורס כולל של 5 בחינות 

MCSE - קורס מקוצר של 3 בחינות 

בשביל מעבדה ביתית נורמלית אתה צריך לפחות מחשב אם 8 ליבות  ו 16 גיגה ומעלה ורצוי SSD ברייד 0  .

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את שניהם...MCSA ואז MCSE...כמובן עם דגש על IT...אני בעצמי איש תקשורת נתונים.

מבחינת מחשב אין שום בעיה יש לי שרת עם שני מעבדים ו128 זיכרון וRAID 0 של SSD.

יחד עם זאת שמתי לב באתר של מיקרוסופט שיש מספר מסלולים לכל הסמכה....איך אני בוחר ביניהם ?

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

MCSA  כולל בתוכו את הMCSE . הקורסים  האלו  מתבססים  על  הכרת  מערכת ההפעלה וכל  הפיצרים  שלה .והכרת  הדרכים להתקנות ושיפור המערכת . 

IT הוא נושא  כללי ומורכב  וכולל בתוכו מספר גדול של תחומים .

איש IT זה מישהו ששולט במספםר גדול של תחומים  מכל מיני סוגי שרתים  ,טכנולוניות , חומרה תוכנה , רכש , ויש עוד מלא נושאים  .

אנשי IT טובים  הם רק אנשים שהם הרבה זמן בתחום  ובעלי פוטינצאל  למידה עצמאית גבוהה , וחשיבה מחוץ לקופסא .

זה שיש לך שרת  זה לא אומר כלום  . אם אתה לא יודע מה ליישם עליו .

בתור איש תקשרות נתונים  תנסל את  השרת  תבנה מעבדה אם 3 שרתי ESXI שעובדים בקלסטר  ומערכת DR  וגיבוי  למערכת  ESXI  ברשת  אחרת . תוסיף לעסק גם  איזה כמה FW וSITE TO SITE .שרתי דואר בCAS בסביבה מבוזרת .שכל מערכת  תרכיב מספר שרתי  DC אם כל מיני  רולים  , תכיר מערכת SCOM תלמד לנטר שרתים  

תעשה דברים שיהיו מאוד מורכבים  ומסובכים  ככה שתתקמצע במערכות מורכבות ככה תוכל להגיע גבוה יותר .

פורסם

3 שרתי ESXI?

אני חושב שקצת הלכת רחוק... איפה יש לו חומרה כזאת?!

פורסם

הוא ציין  שזה מה שיש לו .

" יש לי שרת עם שני מעבדים ו128 זיכרון וRAID 0 של SSD"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים