פורסם 2017 במרץ 308 שנים העדכון המרכזי השני למערכת ההפעלה מקבל תאריך השקה רשמי ומאושר, ואתם ככל הנראה תוכלו לראות אותו אצלכם במערכת עוד לפנילכתבה
פורסם 2017 במרץ 318 שנים ניתן להוריד את העדכון בקישור הבא: http://winaero.com/blog/windows-10-creators-update-rtm-build-15063-official-iso-images/ נערך 2017 במרץ 318 שנים על-ידי tal5870
פורסם 2017 במרץ 318 שנים אני מציע לכולם לא לרוץ כ"כ מהר לדכון הזה. יש שם מעטט תועלת / חידושים לרובנו לצד באג או שניים די מעצבנים. בקיצור, תנו לזה להיאפות עוד קצת.
פורסם 2017 במרץ 318 שנים יש לי win 10 pro, ואני עושה עדכון ידני אחת לחודשיים משהו כזה. שונא את העדכונים התכופים של מייקרוסופט, זוועה עוד מימי xp קיימת. למזלי ה pro מאפשר לבטל את העדכונים האוטומטיים. עכשיו, פתאום אחרי הפעם האחרונה שעדכנתי, התבטלה לי האופציה לעשות שלא יהיו עדכוניים אוטומטיים :( כאילו ביטלו את האפשרות. מישהו נתקל בזה?
פורסם 2017 במרץ 318 שנים אין מה לצפות יישום ה-Paint 3D - אם הייתי צייר הייתי מוריד עשרות תוכנות ציור שקימות לווינדוס וטובות יותר Game Mode - סיפור יפה ,בפועל כלום . אכזבה
פורסם 2017 במרץ 318 שנים כן ביטלתי את העדכונים האוטומטיים ברמת הרגיסטרי אבל הוא עדיין מקפיץ התראות לבצע את העדכונים מדי פעם יש לי ENT
פורסם 2017 באפריל 28 שנים תבצעו "disable" ל wuauserv) Windows Update service ) והכל "יסתדר"... רוצים עידכון - מאפשרים אותו זמנית....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.