עבור לתוכן

איך פורקים מתח מקבלים ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יפה כמה שזה בוגר מצדך לכתוב את זה ! אוקיי סבבה תודה לכל מי שעזר לי !

• תגובות 38
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש נושאים שלא שווה לשחק בהם, במיוחד אם אין לך הבנה בנושא וכל העצות שאתה מקבל מתחילות ב"נראה לי" וב"נדמה לי". אם עד כדי כך חשוב לך לפתוח את הספק (ואני לא מצליח לחשוב על סיבה שתצדיק את זה), קח אותו לבנאדם שמבין ויפרוק אותו כמו שצריך.

פורסם

זה פשוט מאוד,

בעוד המחשב פועל - אתה מנתק את כבל המתח מהספק, ועשית עבודת פריקה טובה מאד.

כשאתה פותח את הספק, קח מברג וקצר את רגלי הקבלים הגדולים, למרות שלא אמור להשאר שם כלום...

לקבל מלא יקח קצת זמן להתפרק, אבל גם כאשר הספק מחובר ללוח, והלוח כבוי - הלוח ירוקן את הקבלים תוך פחות או יותר מספר דקות...

פורסם

עם כבר מדברים על התחשמלוית אז אתמול חתפתי 230 כשהיתי יחף על דשה רטוב לא כזה נורה בכלל

ובשביל לפרוק אכן הדלק המחשב מספר פעמים כאשר הוא מנותק מהחשמל ...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

אז לפי מה שחלק אמרו כאן, שהספק נדמה הדלקה אבל הוא מחוץ לחשמל אז הקבלים "מתפרקים" ?!

כי אצלי בספק החיצוני (שיש על השולחן לניסויים) הוא כאילו דלוק כל הזמן, הוא מקוצר בחיבור של הלוח אם

אז ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל הוא אוטומטי פורק את הקבלים?

כי אתמול חבר שלי עשה לי סליבים לספק הזה ואמרתי לו לגעת בדברים בתוך הספק לראות אם הוא יתחשמל והוא לא התחשמל מכלום...

פורסם

תשמעו משהו מוזר,כשאני מוציא את המחשב משהקע ואני נוגע במתכת של המארז אני מרגיש מעין זרם חלש כזה וכשאני מזיז את היד על המתכת זה הופך לכאוב וחייבים להוציא את היד.

יש סיכוי שזה מהקבלים שהיו טעונים?

פורסם

זה חשמל סטטי (והרבה ממנו כניראה). המחשב שלך מחובר להארכה?

פורסם
  • מחבר

זה לא מהקבלים זה חשמל סטטי כנראה ,

פורסם

הכי טוב זה לקצר את הרגליים של הקבל.

ככה תיהיה בטוח שהוא פרוק.

אם כל שאר השיטות זה לא תמיד עובד.

ע"י קיצור הרגליים הרבל מתרוקן תוך פחות משניה...

פורסם

כי אתמול חבר שלי עשה לי סליבים לספק הזה ואמרתי לו לגעת בדברים בתוך הספק לראות אם הוא יתחשמל והוא לא התחשמל מכלום...

LOL מה הוא שפן הניסויים שלך או משהו כזה??
פורסם

מה... שמעתי שצריך להזהר מהקבלים בפנים ורציתי לדעת אם זה נכון לפני שאני מתחיל להתעסק עם הספק

פורסם

תקצר את זה על איזה ג'וק ;D לא סתם.

והזרם של המארז זה חשמל סטטי תיקח כבל ותעביר את זה לעט מתכת או משהו או שתמשיך ליגוע עד שזה יפסיק

פורסם

לא יודע מה איתכם

החלפתי פעם אחת מאוורר של הספק

לא פירקתי שום קבל(יותר נכון לא הייתי מודע לזה)

ולא קרה לי כלום

פורסם

זה שפותחים ספק זה לא אומר שמאה אחוז תתחשמל

וזה לא אומר שמאה אחוז הקבלים טעונים

זה פשוט אמצעי זהירות להיות בטוחים......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים