פורסם 2004 במאי 1021 שנים תנסה לנתק את הכבל של החשמל שיוצא מהספק לתקע בקיר, ואז ללחוץ על כפתור הPower. זה יפרוק את המתח.הדבר הזה יעיל מאוד בקשר לקצרים.אחרי זה גם כן, כמו שהמליצו לך. תנתק שוב את הספק, תן לו לנוח כמה שעות ליתר בטחון ואז תתחיל לעבוד.בהצלחה.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לא! יש קבלים שיקח להם המון זמן (הרבה יותר מכמה שעות, חודשים אפילו) להתפרק דרך האוויר. פורקים אותם על ידי קיצור הרגליים - לא עם הגוף! אלא עם מברג או משהו מוליך שיש לו ידית מבודדת ונזהרים שלא לגעת בחלק המוליך. אם זה קבל עם קיבול גדול עדיף שלא תפרוק לבד, כי יש כאלו שאוגרים בתוכם הרבה מטען ואז כשפורקים בבת אחת יש זרם רגעי חזק מאוד, בקיצור די מסוכן.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר מזה חזק אני מדבר על קבלים של ספק .....חחחחחחח זרם , אני פעם קיבלתי מהשקע זרם ישיר !
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מנתקים אותו מהחשמל לכמה שעות והם יפרקו לבדממש ממש ממש לא! אנשים כבר התחשמלו ככה.הדרך הנכונה זה לנתק מהקיר ואז "להדליק" את המחשב.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים אני מכיר אנשים ששרדו הוכמה וכמה מכות מהשקע בקיר, לא כזה נורא אם אתה לא רטוב או משהו בסגנון. קבלים יש גם כאלו שנראים תמימים אבל בעצם הם פושעים, קבל לאו דווקא צריך להראות כמו תרמוס כדי שיהיה לו קיבול גדול.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מזה חזק אני מדבר על קבלים של ספק .....חחחחחחח זרם , אני פעם קיבלתי מהשקע זרם ישיר ! זה בזכות הארקה,בלעדיה הייתה עף כמה מטרים אחורה...
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר טוב זה קצת לא קשור אבל ........ניסיתי לסדר נורה שישבה בבית מנורה וניאנתי את הנורה עם כבל של אופניים ואז הוא נכנס לבית מנורה ועמדתי סלום ורעדתי איזה כמה שניות ואז עפתי ממנו וכל השיער על הגוף שלי עמד ובמיוחד על הראש ועוד יש לי שיער ממש ממש ארוך . טוב לא משנה אז לעניין אני עוד לא הבנתי מה הדרך היעילה ביותר לפרוק קבל ?
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לא ממש ברור מה קרה לך שםאבל הי בן אדם זה נשמע מוזרולא ממש הבנתי מה אתה רוצה לעשות עם הספק?
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לכל מי שלא הבין, לפני שפותחים ספק צריך לפרוק אותו. יש בקבלים בפנים מתח גבוה וזה מסוכן. עזבו מברגים וכל זה, זה גם מסוכן לכם וגם לספק. תנתקו את המחשב מהחשמל, תלחצו על כפתור ההפעלה, ורק אז תוציאו את הספק. פשוט, בטיחותי, ועובד.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים אם אני לא טועה אתה יכול להכין כבל שרק פין ההארקה מחובר בו ולחבר אותו לספק ולהדליק את הספק אבל לא את המחשב כי זה יכול לפגוע ברכיבים שונים שצריכים רק מתח מיוצב .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.