פורסם 2004 במאי 1021 שנים הירוצה לרכוש LITE-ON 52X32X52 אך משום מה המוכרים מנסים להניע אותי "יש להם הרבה תקלות, יש הרבה החזרות, סתם צורב מורכב בארץ ?,מרעיש מאוד" אך משום מהבאתרי מחשבים בעולם הוא מקבל *****אז מה אתם אומרים ? אולי LG ?תודה
פורסם 2004 במאי 1021 שנים It's a great burner, I have it and it burns quickly with no issues. It does make a lot of noise though but I'd still go for it.Do not buy LG, ever.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים אחלה צורב שבעולם! לא הייתי קונה צורב אחר! יש בו הכל הוא זול איכותי ואמין! ואם מותר לשאול באיזה חנות בדיוק המוכרים לא ממליצים לייט און? אולי בגלל שאין להם אותו במלאי או משהו כזה אומנם אין לי סלידה מאל ג'י מנסיון אישי אמין וטוב אבל זה לא פלקסטור וההבדל במחיר אומר הכל לא?
פורסם 2004 במאי 1021 שנים אני חייב לציין כי יש לי כבר כמעט שנתיים צורב של (LG (32*10*40 והוא לא הרס לי שום מדיה מכל סוג! אני צורב הרבה ואני באמת מרוצה ממנו. הוא גם שקט ובהתחשב במחירו הוא נראה לי קנייה בטוחה למדיי..
פורסם 2004 במאי 1021 שנים הסלידה של אנשים מצורבי אל ג'י לא ברורה לי ...ובאותה מידה הסלידה מצורבי nec! הרי על הצורבים האלה פלקסטור בונה את שלה ומשפרת...זאת אומרת שהעין והכל זה nec אבל פלקסטור משנים שם ולוגו ומוסיפים לרוב הרבה פונקציות שלא תשתמש בהם הרבה והמחיר מקפיץ את עצמו ...ואל ג'י תמיד מקבלים ציונים טובים ככה גם המחיר ...סה"כ מוצר זמין אמין במחיר סביר!
פורסם 2004 במאי 1021 שנים קנה את הלייטאון בראש שקט.וליוני , המקרה שלך הוא אחד , אבל היו עוד הרבה מקרים שצורבים פשוט הרסו מדיות , או פשוט נשרפו סתם...
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לי יש גם LG וגם Lite-on ,שניהם מצויינים,לא מרגיש הבדל בינהם. באמת לא מבין את חוסר החיבה ל LG בחיים לא הרס לי מדיה תתחדש
פורסם 2004 במאי 1121 שנים הסלידה מ- LG נובעת ממקרים שונים שהצורבים האלו פשוט פיצצו ושברו דיסקים...LITE ON הם אחלה צורבים.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מנסיון עצוב הliteon באמת נוטה להרעיש יתר על המידה כאשר הוא מתפקד גם כcdrom לכל דבר... חוץ מזה לצורכי צריבה אין כמוהו בהשוואה למחיר ומכרתי בסביבות ה40 כאלו עד עכשיו ובלי החזרה אחת (בעצם היתה אחת וזה היה בגלל הרעש)על LG בכלל אין מה לדבר.. תת רמה לכל דברהבחירה הנבונה בכמה דולארים יותר: teac
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לצורבים של לייטון יש רעש סביר ,אומנם זה יכול להפריע לחולי השקטבביקורת של TEAC ב CDRLABS זה לא נראה כל כך טוב,והמראה שלו לדעתי פשוט זוועה רק לבן ולא רשום כלוםמגרעות של השניים מCDRLABS:Lite-On LTR-52327S 52/32/52---------------------------Slower when packet writing Higher than normal CPU usage when reading CD's Has a 2048KB buffer Loud when reading and writing CD's Documentation could be better TEAC CD-W552E 52/24/52 ----------------------High media requirements The drive's tray does not close easily when pushed High seek times with pressed media Reads CD-RW media at only 32xHad a very hard time reading scratched audio CD's המגרעות של לייטון בקושי משו זה אחלה אבל המגרעות של TEAC זה כבר סיפור אחר
פורסם 2004 במאי 1221 שנים רק חבל שהנתונים על TEAC כבר לא נכוניםבעידכון הקושחה האחרון סודרו רוב הבעיות, כולל X40 במהירות קריאה של CD-RW ותאימות מדיות
פורסם 2004 במאי 1721 שנים לי יש צורב דגם CED-8120B וצורב GCE-8525B של LG שתי הצורבים מעולים אומנם הצורב הישן יותר כבר הורס הרבה פעמיים דיסקים אבל הוא כבר בן 3 שנים... מינואר 2001 !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.