עבור לתוכן

AMD הולכת להתחרות בX99 של אינטל? מעבד 16/32

Featured Replies

פורסם

וואי וואי  וואי

העסק מתחמם !

מילא ביצועים, אבל גם מחיר ?

מעניין מאוד.

פורסם
ציטוט של askme

וואי וואי  וואי

העסק מתחמם !

מילא ביצועים, אבל גם מחיר ?

מעניין מאוד.

אני חושש שהשקט שיש מצד אינטל זה השקט שלפני הסערה, ושהם יוציאו ליין חדש amd לא תהיה מסוגלת לעמוד בתחרות :(

פורסם
  • מחבר

מעבדי הRYZEN לא בשלים מספיק ברמת מע' הפעלה והביוסים בשביל לדעת עד כמה הם עוד יכולים להפתיע לטובה

יש מצב שAMD עכשיו שוב על הגל ונקווה שזה ימשך כי לי אישית די נמאס לראות שוק מעבדים כמעט ולא משתפר משמעותית בין דור לדור

פורסם
ציטוט של k534d

אני חושש שהשקט שיש מצד אינטל זה השקט שלפני הסערה, ושהם יוציאו ליין חדש AMD לא תהיה מסוגלת לעמוד בתחרות :(

שום שקט !

אינטל הולכים להציג את x299 וכנראה גם מעבדים חדשים,

אלא שהפעם זה לא מצב בינארי , או אינטל או כלים.

העולם המתהווה הרבה יותר צבעוני, בזכות AMD.

אז נכון, גם אם אינטל לא תובס בנוק-אאוט, היא תצתרך להזיע לא מעט

בכדי להישאר בזירה בתור מובילה וגם זה  ( ההובלה ) לא בכיס שלה.

נקווה שהמחירים של AMD יהיו באמת כמו בכתבה......

פורסם

ומה עם מעבד  Skylake-EP Xeon E5 2699 v5 זה 32/64 ליבות :P

פורסם

^^^^

אני מניח ששלומו ( של המעבד :)  ) בסדר.

אהה, אבל המחיר שלו .... לא כל כך.

פורסם

התחרות הזאת כל כך טובה לנו הצרכנים. אבל בקצת יותר רצינות, מדובר על מעבדים שיתחילו מ 1000$. לא הרבה יוכלו לרכוש את הלהיט הזה אם מ AMD ואם מבית אינטל.

ברור שיהיה מדובר במעבדים מעולים עם ביצועים לא מהעולם הזה, משתי החברות, אבל המחירים. לא בטוח שאישית זה בתקציב שלי : )

בכל מקרה, משמח לראות ש AMD חזרה לשוק בגדול כולל שוק השרתים ולפחות על הנייר המעבדים נשמעים לא פחות ממדהימים. 

פורסם
ציטוט של wizi

התחרות הזאת כל כך טובה לנו הצרכנים. אבל בקצת יותר רצינות, מדובר על מעבדים שיתחילו מ 1000$. לא הרבה יוכלו לרכוש את הלהיט הזה אם מ AMD ואם מבית אינטל.

ברור שיהיה מדובר במעבדים מעולים עם ביצועים לא מהעולם הזה, משתי החברות, אבל המחירים. לא בטוח שאישית זה בתקציב שלי : )

בכל מקרה, משמח לראות ש AMD חזרה לשוק בגדול כולל שוק השרתים ולפחות על הנייר המעבדים נשמעים לא פחות ממדהימים. 

זה בסוף יורד למטה, סוף סוף יש התפתחות בשוק.

פורסם

ברור שיש התפתחות של השוק וברור שמתישהו הטכנולוגיה מחלחלת גם לשוק הצרכן הביתי אם כי במקרה של AMD שים לב שזה היה הפוך. קודם יצאו ה R7 לשוק הביתי ועכשיו הולכים ליישם, בגדול, את הטכנולוגיה הזאת על 32 ליבות ו 64 נימים עם 4 ערוצי זיכרון על מעבד לשרתים ותחנות עבודה.

אבל בגדול כן, שיפור גדול עם יציאת הרייזנים לשוק. עכשיו צריך שגם אינטל תצא עם משהו חדש כדי שהשוק באמת יתעורר טכנולוגית. 

זאת התשובה של אינטל ?

קסיאון חדש 32 ליבות של אינטל

על פי מה שפורסם שם, איזו בהמה של ביצועים. למרות TDP של 165W

פורסם

חחחחחחח מוכרים המון כוח לא למשתמש הביתי רק חבל שאין שוק אמיתי לאינטל 

פורסם
ציטוט של wizi

זיאון...

בדיוק כמו שלחברת xerox קוראים זירוקס 

ובדיוק כמו שלתאורה ברכבים (Xenon) נכון לקרוא זינון ולא קסנון למרות שזה מה שתפס פה בארץ...

פורסם
ציטוט של עידן פ.

זיאון...

בדיוק כמו שלחברת xerox קוראים זירוקס 

ובדיוק כמו שלתאורה ברכבים (Xenon) נכון לקרוא זינון ולא קסנון למרות שזה מה שתפס פה בארץ...

סמנטיקה ידידי:) 

זיאון גם טוב. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים