עבור לתוכן

יעוץ למחשב גיימינג מפרט שבניתי אשמח לחוות הדעת שלכם

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב גיימינג בניתי לי אחד פחות או יותר לגיימינג כבד ב 5630 שקל אני רוצה לדעת את מה הייתם משנים אולי יש רכיבים שנותנים את אותו הספק במחיר זול יותר או משהו שאול יעלה קצת יותר אבל שווה להוסיף עוד כמה שקלים

אז ככה:

מעבד:intel core i5 7600 3.5ghz 6mb

מאוורר למעבד:arctic freezer 7 pro rev.2

לוח אם:Asus z170m-plus ddr4

זכרון ראם:2x8 ddr4 3000mhz

כרטיס מסך: gigabyte gtx 1060 G1 6gb gddr5

דיסק קשיח: seagate barracuda HDD 1TB sata iii

כונן אסאסדי : kingston SSDnow v300 120gb sata iii

ספק כוח :crosair 550W active PFC 80

מארז:crosair spec-03 blue led mid-tower Gaming case 

מסך:   Samsung C24FG70 24inch curved 144hz 3000:1 full HD

וכמובן זה מגיע עם מערכת הפעלה windows 10 home 

המחשב ללא המסך עולה 5630 שקל כמו שציינתי למעלה... המסך עולה 1680 שקל בנפרד

נערך על-ידי elidoronline

פורסם

1.יש סיבה למה לקחת לוח אם מסדרה Z ? 

כי OC למעבד אתה לא יכול לעשות הוא לא מסדרת K וSLI עתידי גם לא תוכל לעשות כי הספק לא מתאים 

2. למה לקחת זיכרון ראם שהמהירות שלו היא 3000mhz? בזבוז מוחלט של כסף שמדובר בגיימינג כי ההבדלים מזעריים וקטנים ממש אפילו לא תרגיש בהבדל

3. קח את הכרטיס מסך של AMD rx 480 8gb הוא יותר טוב ויפעל בעתיד גם הרבה יותר טוב.

פורסם
ציטוט של elidoronline

מעבד:intel Core i5 7600 3.5ghz 6mb

אין הרבה הבדל בינו לבין ה7500. למרות שהכי עדיף לדעתי לחכות לרייזן 5 כי בעתיד משחקים ידעו להשתמש ביותר מ4 ליבות ואז ה i5 ישאר מאחור מבחינת הביצועים.

והייתי מגדיל את הSSD ל240 GB לפחות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nivsidon

1.יש סיבה למה לקחת לוח אם מסדרה Z ? 

כי OC למעבד אתה לא יכול לעשות הוא לא מסדרת K וSLI עתידי גם לא תוכל לעשות כי הספק לא מתאים 

2. למה לקחת זיכרון ראם שהמהירות שלו היא 3000mhz? בזבוז מוחלט של כסף שמדובר בגיימינג כי ההבדלים מזעריים וקטנים ממש אפילו לא תרגיש בהבדל

3. קח את הכרטיס מסך של AMD rx 480 8gb הוא יותר טוב ויפעל בעתיד גם הרבה יותר טוב.

הייתה התלבטות בין 1070 G1 gaming ל1060 ולקחתי את ה 1060 כדי לקצץ בעלויות

ומכיוון שאני מתכוון לשחק בו רק משחקי MMORPG כמו BLESS. Blade and soul.Revelation וכדומה אני בחיים לא אמצא את כל הפוטנציאל של הכרטיס אולי רק בBLESS ואני ממילא אשחק רק ב FULL HD

2. זיכרון של 3000HZ ו2400HZ זה אותו מחיר

3. כשאמרתה בעתיד יהיו הרבה יותר טובים למה יש שמועות? ש ה RX480 יעבוד טוב יותר כפי לפי מה שאני יודע הRX480 סובל מבעיות...ידוע שסידרו חלק מהם אבל עדייו לא עובד כמו שצריך אני אשמח לקבל יותר פרטים בקשר ל RX480 ראיתי שהוא נותן עבודה יש לו זכרון גבוהה יותר והוא עולה 270 שקל פחות מה GTX 1060

4. בקשר ללוח אם מה?? לקחת יותר זול הוא פשוט חיה אז לקחתי

נערך על-ידי elidoronline

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

אין הרבה הבדל בינו לבין ה7500. למרות שהכי עדיף לדעתי לחכות לרייזן 5 כי בעתיד משחקים ידעו להשתמש ביותר מ4 ליבות ואז ה i5 ישאר מאחור מבחינת הביצועים.

והייתי מגדיל את הSSD ל240 GB לפחות.

אני מעדיף לקחת אתה ה i5 7600 kaby lake כי זה סך הכול עוד 139 שקל

SSD הגדלתי ל240 לא שמתי לב בכלל שזה 120 למרות שרשמתי חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים