פורסם 2017 במרץ 158 שנים יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?
פורסם 2017 במרץ 158 שנים או קיי ניסיתי , חלונות 10 באנגלית. הכל בסדר. מה שמסומן - זה מה שנחתך. אני מדבר על יישום photos , כן ? עריכה: גם עם PAINT הכל תקין. נערך 2017 במרץ 158 שנים על-ידי askme
פורסם 2017 במרץ 158 שנים האם במקרה יש במחשב את בעיית האייקונים ההפוכים? ייתכן שהבעייה משפיעה גם על זה.
פורסם 2017 במרץ 268 שנים מחבר מה הכוונה באייקונים הפוכים? לדעתי אין לי את הבעיה הזאת. יש סיכוי שהבעיה של החיתוך היא רק במערכת הפעלה ששפת ברירת המחדל היא RTL. מעניין אם לעוד מישהו זה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.