עבור לתוכן

המלצה לנייד עד 4K מארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי,

אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים)

בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$).

עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות).

ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם זה מחשב שממש שווה את התוספת מחיר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול שימוש יומיומי, מדי פעם משחקים סטייל מנג'ר. מדי פעם משחקים קצת יותר כבדים אבל ממש לא גיימינג כבד, ולא קריטי שיהיה הטופ של הגרפיקה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמו שכתבתי כבר, בעיקר מנג'ר ומשחקים בסגנון, אולי גם כל מיני משחקי מירוצים ודברים בסגנון.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות  לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אשמח שיהיה שקט אבל לא על חשבון ביצועים, אז אני מניח שהתשובה בין 1 ל8 היא איפה שהוא באמצע.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיבוא עם ווינדוס, אופיס וכל השאר לא צריך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, כמו שאמרתי את המחשב אני מזמין בארצות הברית לכן זה צריך להיות מאתר אמריקאי, עדיף עם משלוח יחסית מהיר בתוך ארה"ב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אשמח לSSD, ממה שאני מבין זה אמור לעזור הרבה לביצועים, אבל כמובן שפתוח לשמוע כל הצעה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות נחמד אבל שוב, שלא יבוא על חשבון האיכות של המחשב בהווה.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המון תודה מראש לעוזרים!

אביב

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על המענה.. האם אתה חושב שאי אפשר למצוא משהו יותר טוב בתקציב שלי? כי מה שהצעת רחוק מלנצל את התקציב (שים לב שיש כל מיני מבצעים, למשל מה שהצעת עולה עכשיו 822$ במקום 1100$

אני למשל ראיתי את זה:
https://www.amazon.com/GL502VS-DB71-Full­HD-Gaming-i7­6700HQ-Windows/dp/B01KB0WJ1G?th=1
איך הוא לעומת מה שאתה הצעת? הוא נראה לי ממש חזק, רק חסר לי בו ה SSD עד כמה זה קריטי שיהיה SSD?

פורסם

ה SSD הוא קריטי ולכן תצטרך לרכוש אחד במינימום 60 דולר, או שתקנה מחשב עם SSD מובנה, אבל חצי מהזכרון בכרטיס מסך. (גם כן די והותר לשימושים שלך) 

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N5TTYR0/ref=mp_s_a_1_16?ie=UTF8&qid=1489653635&sr=1-16&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_fourteen_browse-bin%3A2057441011&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=1060&dpPl=1&dpID=51CeGwXNKiL&ref=plSrch

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים