עבור לתוכן

הכינו את הארנקים: עידן הבגדים החכמים של גוגל יתחיל בקרוב

Featured Replies

פורסם

הפרוייקט המשותף החדשני על חברת הטכנולוגיה וחברת ליווייס יעלה לכם הרבה מאוד כסף, אבל אנחנו שמחים לראות שהוא לא קרס ונעלם

לכתבה

פורסם

אני חייב לומר תודה על התרגום אבל אין מושג למה אני צריך בכלל לקנות בגד כזה ? למה ? מה עשיתי רע ? מדוע אני צריך עוד שטות שתקרין " קרינה " שעון סלולר טעינת תחתונים ? דיייי למה ? מי צריך שטויות כאלו ? למה זה טוב בכלל ?

פורסם

עוד משהו להוסיף סלולר כל שנה 5000 ש"ח כולל כל התוספות מחשב כל שנה 8,000 ש"ח כל שנה מסך מחשב פעם ב- 3 שנים 5000 ( טכנולוגיה רצה אני קונה יקר יותר 65") עכשיו בגדים ? מאיפה יש לכם כסף ? אני מאלפיון עליון לא עומד בזה , אז מי יקנה ?

פורסם

הנה דוגמא שמצאתי במקרה כעת משלוחי טבלטים נפלו פחות ב- 40 מיליון יחידות במכירות כלל עולמי זה אומר יצרנים יסגרו מחלקות ולא ימכרו או ימכרו במחירים גבוהים יותר כדי להרוויח Global tablet shipments fell by 40 million in Q1 2017 http://www.fudzilla.com/news/mobile/43105-global-tablet-shipments-drop-below-40-million-in-q1-2017 אין כ ס ף

פורסם

לא הבנתי כלום מהכתבה מה אני ירוויח מבגד עם מחשב שתול בתוכו ? למה לשלם 350$ ? לא מובן ממה מתלהב כותב הכתבה ? כותב הכתבה גם לא מבין מה זה עושה או לבש מוצר כזה אך טוען " נכון לעכשיו מדובר בשאיפה מדליקה שזקוקה נואשות ליישומים רחבים והמוניים יותר, אשר יסייעו למחירים להיות תחרותיים מעט יותר וליכולות למלוטשות ובשלות יותר. " כמה חרטטה " את הג'קט החכם ניתן אפילו לכבס במכונה ללא חשש " כלומר תפרו לבגד מחשב כדי שניתן יהיה לכבס אותו ? מי שנתן אישור להעלות כתבה כזאת , צריך להתפטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים