עבור לתוכן

מעוניין לקנות מאווררים טובים וחזקים ל P4 ו AMD Athlon XP

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מאוורר + היטסינק חזקים וטובים ל P4 ו AMD Athlon XP עד 200 שקל כל אחד...

כרגע אני מסתכל על Thermaltake Spark 7+ ו Thermaltake Extreme Volcano 12

בימים אלה ה AMD מגיע לי ל ל54 מעלות רגיל ו 70 ויותר מעלות במאמץ ומאט את המחשב כולו...

וה P4 מגיע לי ל30 - 35 רגיל ו 40 ויותר במאמץ....

שניהם ללא אוברקלוקינג....

על שניהם כרגע יש לי מאוורר והיטסינק שקיבלתי עם המעבדים כשקניתי אותם Generic.

אשמח לשמוע המלצות...

פורסם

ה-P4 שלך בטמפ' מצויינות אין צורך להחליף את ההיטסינק..

ל-AMD תקנה ALX-800 ומאוורר 80mm ג'נרי, בנוסף לכך קנה גם משחה טרמית טובה - Artic Silver 5 או nanotherm blue 2 והטמפ' ירדו בצורה ניכרת..

פורסם

מסכים עם TERMINAL אין צורך להשקיע כסף בקירור לP4 הטמפ שלך אחלה, מה גם שהSPARK מרעיש מאוד וזה חסרון דיי גדול

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אני מרוצה מטמפ' שלו אבל המאורר שיש לי כרגע קורס לפעמים כלומר מפסיק לעבוד פתאום ואז אני מכבה את המחשב ומדליק והוא עובד שוב...

אז אני לא רוצה לקחת סיכונים ולקנות משהו חדש כי מה שיש לי כרגע יכול לקרוס לי בלי שאני ישים לב נגיד בלילה ויילך לי ה P4.....

אז אם תוכלו להמליץ לי על מאוורר + היטסינק חזקים וטובים עד 200 שקל אשמח..

תודה מראש!

פורסם

כן אני יודע אני מרוצה מטמפ' שלו אבל המאורר שיש לי כרגע קורס לפעמים כלומר מפסיק לעבוד פתאום ואז אני מכבה את המחשב ומדליק והוא עובד שוב...

אז אני לא רוצה לקחת סיכונים ולקנות משהו חדש כי מה שיש לי כרגע יכול לקרוס לי בלי שאני ישים לב נגיד בלילה ויילך לי ה P4.....

אז אם תוכלו להמליץ לי על מאוורר + היטסינק חזקים וטובים עד 200 שקל אשמח..

תודה מראש!

זה באמת מוזר, תבדוק מגעים ותבדוק ששום דבר לא מפריע לו, במקרה הגרוע תקנה לך מאוורר חדש אבל זו לא סיבה להחליף את כל ההיטסינק..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על העצות עזרתם לי מאוד...

בשביל ה AMD החלטתי שאני ישקיע 250 שקל סה"כ כי הוא במצב קריטי 70 מעלות וזה..

אני קונה בשביל ה AMD:

Thermalright ALX-800  + Thermaltake 80mm 2 Ball Bearing Fan

ומשחה טרמית Nanotherm Blue 2

וראיתי שה P4 שלי לא במצב קריטי אז החלטתי ללכת על:

Thermaltake Spark 7+

לפני שאני יתקין את ההיטסינקים ומאוררים החדשים אני יעשה ניקוי פנימי למחשב מאבק וזה ואני יסדר תכבלים....

וזהו אני מקווה שהכל יעבוד טוב...

פורסם

בהצלחה :)

פורסם

מאוורר או שניים למארז לא יזיקו :\

פורסם

החלטה טובה הספארק7+ הוא אחלה סינק אם אתה מתפשר על קירור סביר פלוס, היה לי אותו במשך שנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים