עבור לתוכן

עזרה בחיבור והגדרות בין d-link dsl-6850u של בזק ל EDIMAX BR-6428nC

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2.

נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT

אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט :/ חייב עזרה בבקשה

פורסם

לך צעד צעד, קודם חבר את שני הראטורים ונסה לקבל אינטרנט מה- dlink, שים לב שאתה צריך לבטל את ה DHCP באחד המכשירים, כך שרק מכשיר אחד ייחלק כתובות IP. 
לאחר שקיבלת אינטרנט מה-dlink, חבר את ה Edimax בהגדרות שבחרת קודם (access point וקבלת כתובת אוטומטית) ונסה שוב.

הנה כמה מאמרים שכתבתי בנושא רשתות, אולי תפיק מהם תועלת, בכל מקרה אתה מוזמן לדווח ולשאול שוב

http://rot.co.il/category/articles/networking/

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי בעייה מעצבנת המגדיל טווח מחובר בכבל רשת למודם של בזק במרחק 30 מטר בין הראוטר למגדיל טווח המחשב נייח מחובר לרשת דרך כבל רשת המחשב נייד והפלאפון מחוברים דרך wifi הכל עובד תקין עד שפתאום ככה סתם אחרי כמה שבועות או אפילו ימים רושם לי בעיית אימות שאני רוצה להתחבר דרך ה wifi או במחשב נייח צלמתי תמונה מה זה מראה

(השם של רשת ה wifi לא שונתה לברירת המחדל admin והמגדיל טווח לא אופס)

בהגדרות הראשוניות של המגדיל טווח בחרתי באופציה השניה בתמונה כאן ובחלון הבא לא נגעתי בכלום השארתי על ip אוטומטי

20170422_131152-1.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים