עבור לתוכן

התלבטות לגבי רכישת אוזניות חדשות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן בימים הקרובים לרכוש אוזניות חדשות, כנראה בטווח של 400-700 ש"ח.

לאחר חיפושים קצת ברשת צימצמתי את האפשרויות לדגמים הבאים:

hd558

MDR-1A

mx40

m50x

אני כנראה מכוון יותר לכיוון של hd558 או MDR כי נראה שהם שמו דגש על נוחות ללבישה ממושכת מאשר שאר הדגמים שציינתי.

השימושים העיקריים הם למשחקים,סרטים/סדרות,ומוסיקה(קלאסית,רוק ובכללי דגש על ווקלז) למשך הרבה שעות.

האוזניות יהיו באופן קבוע ליד מחשב בבית ולא ישמשו לנסיעות כמעט אם בכלל.

לא יותר מדי חשוב לי הנושא של דליפה של סאונד אם כי יהיה נחמד אם יהיה חסימה של סאונד פנימה אך הנוחות ואיכות הסאונד הם השיקולים העיקריים.

מאמין שלצרכים שלי אין יותר מדי חשיבות לבס.

אשמח לשמוע את דעתכם ובמידה ויש דגם שלא ברשימה אשמח לשמוע גם כן כמובן.

תודה מראש!

נ.ב

הייתי מעדיף דגם שניתן לקנות בארץ אך לא חובה(אשמח לנסות לנסוע לחנות לנסות אותן לפני רכישה).

פורסם

ה-MDR1A הן אוזניות ניידות מאוד כיפיות להאזנה, סאונד חמים ועשיר עם הדגשה בבאס, לטעמי אינן האופציה

הכי מבריקה לטובת מוזיקה קלאסית ו\או ווקלי כי הן הרבה פחות מצטיינות בכל הנוגע לאימג'ינג ופירוט באיזור התדרים הללו.

וגם תחושת הבמה שלהן אינה רחבה מספיק לדעתי.

ב-558 אני לא מזלזל אבל הייתי אישית מעדיף את ה-SHP9500 של פיליפס בהרבה לטובת אוזניה בסיסית עם תמורה

ממש טובה. אם היית מעדיף להישאר בטווחי התקציב ההתחלתי שלך הייתי מתחיל שם. תמיד אפשר לשדרג.

ה-MSR7 כנראה יהיו הבחירה הכי טובה מכל השורה הזו, אבל הן עולות 1000 שקלים, אז לא ברור איך זה מסתדר בתקציב, אם אתה יכול

לחרוג בצורה כזו, אז כנס למדור היד שניה ב-HT ותחטוף איזה זוג של הייפיימן HE-400I חדשות לאחר מיקוח קל, אוזניה שבקלות יכולה להיות

ה-END GAME של מישהו לא אובססיבי לתחום. ועלתה עד לפני זמן לא רק יותר מ-2000 שקלים כולל מיסים ומשלוח. רמת הפירוט\במה\הפרדת כלים\הבאס

הפלאנרי ההדוק ומהיר, זה משהו ששום אוזניה ברשימה הזו לא יכולה אפילו לחלום לספק ברמות הללו. כמובן שגם הנוחות היא ברמה גבוהה עם הפוקוס PADS.

גם בגיימינג וסרטים אתה מרוויח חוויה שלא הכרת כשתשמע צלילים מרובים שמגיעים מאחורי הראש שלך או הרחק מהצד, רק אז תבין למה אני מתכוון.

כמובן שתרוויח מהגברה יעודית שכרגע אין לך, אבל אתה יכול להתחיל כך ובהמשך לשלב מגבר מגבר\דאק איכותי יותר, זה לא סיפור יקר בכלל

ויש המון אופציות במדורי היד שניה.  בדר"כ מי שמאזין לקלאסית  ו-וואקלי לא שומע מוזיקה בעוצמות מאוד גבוהות.

בכל מקרה שתדע שאתה יכול לרכוש את הפדים החלופיים של ה-MDR1A בכמה דולרים באיביי ולהלביש אותן על רוב הדגמים שהזכרת פה 

חוץ מה-558, כך שהנוחות לא ממש פאקטור במקרה הזה, יש לי אישית כמה וכמה זוגות של הפדים הנהדרים הללו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המושקעת.

אתה צודק לגבי הMSR7 אני לא בטוח למה החלטתי שהוא באותו תקציב... לצערי אוותר עליהן בשלב זה.

לגבי ההצעה על  SHP9500  הסתכלתי קצת ונראה שבאמת מהללים אותן, אפילו כאלו שהשתמשו בhd598 לפני כן.

אבל נראה שאין אותן בארץ,ז"א שלא אוכל לנסות אותן לפני רכישה,האם לדעתך זה משהו ששווה את הסיכון? כי לדוגמא את הhd558 שציינת שאמורות להיות בסדר מהרשימה דווקא כן אפשר לנסות...

ולגבי m40/50x אני מניח שלא הזכרת אותן כי יחסית לשאר הדגמים שהצגתי הן פחות מתאימות לצרכים שלי?

שוב, תודה רבה על העזרה אני מעריך את זה מאד.

פורסם

אם אין בעיה מהותית עם אוזניה פתוחה אז זו אופציה עדיפה, הסאונד שמתקבל הוא בדר"כ יותר טבעי ופרופר.

תראה, אם אתה בא מכלום סביר להניח שמאוד תאהב אותן, הם נמכרות במחיר ממש מצחיק שמתחת לרף התקציב 

התחתון שלך:

https://www.amazon.com/Philips-SHP9500-Precision-Over-ear-Headphones/dp/B00ENMK1DW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488309071&sr=8-1&keywords=SHP9500

100 דולר עד הבית, כך ש"הסיכון" פה ממילא לא גדול, כל עוד לא מדובר בסוגי מוזיקה שדורשים המון פאנצ' ובאס, הן לטעמי האוזניה הפתוחה

מספר 1 לתקציבים נמוכים של עד 100 דולר. נזכיר גם את איכות הבנייה שיוצאת מן הכלל לתקציב הזה, היא בנוייה לא פחות טוב מהסנהייזר HD650 שלי.

זו למעשה נשארה אוזניית הגיימינג שלי עד היום כי היא פשוט נוחה בצורה יוצאת דופן, ועושה הכל מהכל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ובמידה ואני מחליט לרכוש את האוזניות הללו, בתור מישהו שמשתמש בהן,היית מציע לקנות איתן פדים אחרים? או שהיית אומר שהפדים של האוזניות היו מספקות?

פורסם

כמו שאמרתי, היא נוחה בצורה מיוחדת.. אני יכול לספור על יד אחת את האוזניות שלא החלפתי להן פדים מתאמי נוחות וזו אחת מהן. זו אחת האוזניות הנוחות בשוק. 

אם אתה מאיזור השפלה אין לי בעיה לתת לך להאזין להן במידה וקשה לך להגיע להחלטה. 

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לך על העזרה ככל הנראה אקשיב להצעתך ואלך על הפיליפס.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש מקום שאפשר להזמין את הפיליפסט בפחות מ-100$? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים