עבור לתוכן

הצלחה ענקית למחשב החלונות הקטן

Featured Replies

פורסם

חברת GPD מרוצה מאוד מההצלחה של נייד ה-Pocket הזערורי שלה - וגם מזו של אחיו הקטן אפילו יותר, Win

לכתבה

פורסם

נראה לי הזוי! אפשר להכניס שם מעבד יותר טוב עם זכרונות יותר טובים וממש לקבל מחשב שולחני על כף היד. המפרט הזה נראה כאילו מי שיצר אותו מתכוון להתקמצן ולסחוט כמה וכמה שיותר. אם כל המטרה של הדבר הזה היא להריץ WINDOWS מסורתי אז לדעתי אפשר יותר טוב.

פורסם

בישביל מחשב לינוקס הייתי בטוח שיעלה פחות בגלל שהמערכת הפעלה חינמית ולא עולה תוסף של 100 דולר (מחיר של מיקרוסופט).

פורסם

נראה כמו מכשיר עינויים. זה מגיע גם עם זכוכית מגדלת?

פורסם

לא נהבנתי מה מיוחד בו לעומת כל טאבלט חלונות אחר בשוק

פורסם
ציטוט של rotem_o

לא נהבנתי מה מיוחד בו לעומת כל טאבלט חלונות אחר בשוק

קטן יותר

פורסם

אבל כתוב בפירוש שמיקרוסופט לא גובה כסף על מערכת ההפעלה למכשירים זעירים

פורסם

נכון טעות שלי. קראתי בריפרוף , מודה :)

פורסם

צריך משהו אחר - מסך סביר (10 אינץ' לפחות) שמתקפל ל-5 ומטה ונכנס לכיס. כי אין דרך סבירה לעבוד על פחות מ-7'. זה האתגר העתידי - אפשרות לשאת בכיס מסך שנפרש.

פורסם

אבל יש גם טאבלטים של 7-8 אינצ'

פורסם

מחיר מופרך... התצורה טובה מאוד למשחקים. מה שמיוחד פה זה בעיקר העובדה שיש מקדלת מובנת. חוץ מזה, זה מזכיר לי את התקופה שהתחילו עם הטאבלטים והיית רואה מבוגרים עם שיער אפור יושבים מול הטאבלט כאילו מה הם עושים איתו... קונים את זה בשביל החלום לשבת עם זה בבית קפה, אבל תכלס אני לא חושב שנוח לעבוד עם כזה דבר בבית קפה. גם עם לאפ טופ זה די מטופש לעבוד בבית קפה אבל זה איכשהו יותר סביר. למשחקים זה ממש סבבה, הבעיה זה שבשביל המחיר הזה למשחקים זה קצת מוגזם.

פורסם

זה לא נחשב לנטבוק במקרה?

פורסם

כן בגודל זה כמו נט בוק. אלא שהנטבוקים בזמנו היו מאוד חלשים ובזבזנים באנרגיה(לפני עידן הARM).

וגם אז נמעס לאנשים מנטבוק אחריי שעברו לאייפדים.

אגב, נדמה לי שלפני שהARM נהיה פופלרי אינטל זנחה את האפשרות לרכוש את החברה או את הקניין הרוחני, משהו בסגנון כזה, לא זוכר.

לקח להם זמן לבנות משהו שצורך מעט אנרגיה כמו ARM. יחסית.(לא סגור על הפרטים עד הסוף). אבל המעבדים שהיו בנט בוק היו גרועים לעומת הARM בזמנו.

אגב, נראה לי יש יותר מדי הסחות דעת בשביל עבודה רצינית בבית קפה... היה לי קשה לתכנת ככה. גם לפעמים אני צריך לקום ולהסתובב כשאני חושב.

בבית אני גם יותר רגוע לרוב.

פורסם

והנה הפטנט של סוני, טרי מתערוכת המובייל (שווה סקירה) - Xperia Touch projector http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/27/14737824/sony-xperia-touch-projector-android-touchscreen-mwc-2017

פורסם

נחמד שהוא אומר שהוא לא בטוח למי זה אמור להיות.

תיצור כזה דבר בגודל הרבה יותר קטן שתוגכל לקחת בכיס וזה כבר נהיה באמת שימושי.

נראה לי הבעיה המרכזית אבל היא הבטריה, כי מקרן צורך יותר בטריה ממסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים