פורסם 2017 בפברואר 248 שנים שלום, יש לי קובץ css גדול מאוד (500KB), הוא גדול משום שיש תמונות שמוטבעות בו. אני רוצה לערוך את הקובץ, אבל כשאני פותח אותו המחשב בקושי זז. ניסיתי גם בעורך הטקסט של windows, בbrackets ובwebmatrix. האם יש עורך טקסט שיוכל לעבוד טוב יותר? לדוגמה ע"י טעינה של חלק מהקובץ בכל פעם. ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל לא מצאתי. תודה. עדכון: מה שמוזר זה שכשאני פותח קבצים גדולים בהרבה כמו תמונות גדולות למשל בעורך הטקסט אין בעיה נערך 2017 בפברואר 248 שנים על-ידי afikr333
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים זאת טעות הקלדה או שהסטנדרטים שלך מאוד מאוד נמוכים? 500KB זה ממש לא גדול מאוד.... בכל אופן תשתמש ב notepad++ , הוא יכול להתמודד עם כל גודל וגם טוב יותר בלי קשר.
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים מחבר ציטוט של Milford Cubicle זאת טעות הקלדה או שהסטנדרטים שלך מאוד מאוד נמוכים? 500KB זה ממש לא גדול מאוד.... בכל אופן תשתמש ב notepad++ , הוא יכול להתמודד עם כל גודל וגם טוב יותר בלי קשר. כנראה שזה לא קשור לגודל, אולי בגלל שהתמונות בפנים.
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים מחבר עובד מעולה, תודה איך אפשר לסדר את הריווח וירידות השורה? כרגע זה כך: אני רוצה שיהיה כך:
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים ככה הקובץ שלך שמור, הוא מצומצם בשביל לתפוס פחות מקום (מהיר יותר להורדה). אתה יכול "לפתוח" אותו עם http://unminify.com/
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים מחבר הורדתי atom, עורך טקסט מדהים, הרב יותר טוב מnotepad++ ויש לו גם תוספים לביצועminify וunminify אפילו באופן אוטומטי כשפותחים או סוגרים קובץ. נערך 2017 בפברואר 258 שנים על-ידי afikr333
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים atom זה כבר ליגה אחרת, יותר דומה ל-IDE מאשר לסתם עורך טקסט, בסגנון sublime וכו'. זאת גם תוכנה של 100 מגה לעומת 2 מגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.