עבור לתוכן

מפרט לגיימינג כבד - 11K

Featured Replies

פורסם

היי, אני בונה מחשב חדש (תקציב 11K כולל מסך, לגיימינג כבד) ואשמח לעזרה שלכם. עשיתי מחקר על רוב החלקים ובניתי כבר חצי מהמחשב לבד אבל יש כמה חלקים שאני עדיין לא בטוח לגביהם.

אלו החלקים שבנתיים כבר החלטתי שיהיו הבחירה הכי טובה למפרט, אשמח לדעה שלכם אם אתם רואים משהו שאפשר לשנות/לשפר משמעותית בלי הבדל מחיר גדול מידי:

לוח אם: ASUS - MAXIMUS-IX-HERO
מעבד: i7-7700K Kaby Lake
כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX1070 ROG STRIX OC
אכסון: 500GB Samsung 850 EVO SSD + WD Caviar Black 2TB (לא משחק עם אכסון, אני לוקח את הכוננים הכי אמינים בשוק, כבר נכוותי מקריסה פתאומית של דיסק בעבר ואיבוד מידע ולא רוצה לחוות את זה שוב)
ספק כוח:  EVGA - B2 - 850W

אז מה שנשאר לי זה רק מארז, קירור, RAM ומסך.

לגבי מארז, צבעים ולדים לא משנים לי, רעש גם לא הכי חשוב, מה שהכי חשוב לי זה קלות החלפת רכיבים, גישה קלה וסינון אבק.

לגבי קירור, אם בשביל להשאר בתקציב צריך לבחור בין קירור מים ממוצע מינוס לבין קירור אוויר מעולה אני מעדיף קירור אוויר מעולה.

לגבי RAM, אני צריך 32GB למכונות וירטואליות, לא בטוח מה כדאי.

ולגבי מסך, אני לא מחפש כרגע מסך G-SYNC, אני חושב שהטכנולוגיה עדיין לא מספיק מפותחת ומבחר המסכים קטן, אני אקנה מסך סביר ואשדרג לG-SYNC בעתיד. כרגע מחפש מסך טוב אבל לא מטורף, משהו תקציבי אבל שלא יהיה צוואר בקבוק עם שאר החומרה, שיהיה 144HZ.

לא צריך מערכת הפעלה או כונן דיסקים, מתכוון לקנות מפלונטר.

מצטער על האורך, ניסיתי לפרט כמה שאפשר.

תודה לעוזרים!

נערך על-ידי liorrrb1991

פורסם

הSSD וWD BLACK בחירה מצוינת.

לגבי ספק הייתי מעדיף 750 דגם SEASONIC או CORSAIR יעילות זהב.

לגבי זיכרון מומלץ לרכוש 2X16GB מהירות 3000MHZ

לגבי מעבדים ממליץ לחכות קצת אם יכול שבועיים לראות את מעבדי AMD RYZEN אבל אם אתה לא יכול לחכות תלך עם I7 7700K.

מומלץ להשקיע בקירור נוזלי יש הרבה ביקורות ברשת על מבחר דגמיים מומלץ ללכת על CORSAIR גודל 280MM רק צריך לבדוק את המארז.

לגבי מסך אם תלך על 144MHZ ללא G-SYNC בכלל לא מומלץ.

לי יש את LENOVO Y27G זה דגם G-SYNC 144MHZ זה מסך סביר לא הכי טוב שיש אבל עושה את העבודה.

בכל מקרה בהצלחה...

נערך על-ידי amir8824

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה

מה ההבדל בין 2 הספקים האלו ואיזה מהם יותר טוב? (צריך לקחת בחשבון שמתוכנן SLI בעתיד)

Corsair RM750i 750W PSU 80+ Gold Modular

750w - CS Series™ Modular CS750M — 80 PLUS® Gold Certified PSU

פורסם
ציטוט של liorrrb1991

תודה על המענה

מה ההבדל בין 2 הספקים האלו ואיזה מהם יותר טוב? (צריך לקחת בחשבון שמתוכנן SLI בעתיד)

Corsair RM750i 750W psu 80+ Gold Modular

750w - CS Series™ Modular CS750M — 80 PLUS® Gold Certified PSU

הCS זה חצי מודלרי יש את הכבלים הבסיסים ויש את כבלי כמו PCI-E וSATA בנפרד...

בין השנים אני ממליץ על RM750I עם 7 שנים אחריות לעומת CS750 מגיע עם 3 שנים...

ויש את דגם  SeaSonic 750W 80+ Gold G-750 עולה סביביות 600 ש"ח עם אחריות 5 שנים גם הוא ספק חצי מודולרי.

אתה יכול לבדוק באתר של http://www.jonnyguru.com/ יש הרבה סקירות עבור ספקי כוח אתר מקצועי...

נערך על-ידי amir8824

פורסם
ציטוט של liorrrb1991

ואתה חושב ש750 יספיק לSLI בעתיד אם זה המפרט?

כן הצריכה של כל המערכת תהיה מקס 300W עם כרטיס מסך אחד.

בכל מקרה אני לא ממליץ על יותר מכרטיס אחד מומלץ לרכוש את הכרטיס החזק ביותר שאתה יכול לרכוש.

וגם תלוי במשחק שאתה רוצה לשחק בו בדרך כלל משחקים חדשים מגיעים ללא תמיכה בSLI או CROSSFIRE רק אחרי PATCH בדרך כלל חודש לאחר יצאת המשחק...

משחקים שתומכים ב DX 12  דרך חנות וינדוס 10 gear of war 4 וforza horizon 3 לא תומכים ביותר מכרטיס אחד כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים