פורסם 2017 בפברואר 168 שנים אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה הזאת
פורסם 2017 בפברואר 168 שנים אצלי יש רק את EasyList ו EasyList Hebrew+EasyList והבעיה שאתה מתאר לא קימת.
פורסם 2017 בפברואר 168 שנים לפני כמה ימים גם אני לא הצלחתי לפתוח קישורים בכרטיסייה חדשה בgeektime אבל זה הסתדר מעצמו. אתה בטוח שזה קשור לadblocker?
פורסם 2017 בפברואר 168 שנים יש כרגע בעיה ידועה ודי דומה ב ADB והם עובדים על פתרון. האם הבעיה שלך זהה לבעיה שהם מנסים לפתור ? אין לי מושג. אני לא משתמש בתוכנה הזאת.
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של afikr333 אני משתמש בUBLOCK ORIGIN אני מוצא את התוכנה הזאת הרבה פחות נוחה לשימוש זה למה
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים אני משתמש ב adfender החינמי. עושה עבודה טובה ובלי בעיות בינתיים. https://www.adfender.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.