עבור לתוכן

אוזניות לשימוש כללי- 600 ש"ח אבל עדיף לחסוך ככל האפשר

Featured Replies

פורסם

לא למוזיקה, לאיפה ראית את ה-M40X בזול יותר מבארץ (בהפרש באמת שווה כן כמה עשרות שקלים זה לא ממש דיל)

• תגובות 38
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

עניין הנוחות תסתדר

ומה עם המשקל הכבד יותר? חוץ מזה מה ההבדל בין הM40X לבין הM50X ועל מי אתה יותר ממליץ (לצרכים שלי)?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

א למוזיקה, לאיפה ראית את ה-M40X בזול יותר מבארץ (בהפרש באמת שווה כן כמה עשרות שקלים זה לא ממש דיל)

צודק עכשיו שאני מחשב את המכס והמשלוח...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

בכל מקרה לך לדעתי על ה-M40X.

למה?

פורסם

הן כבדות יותר מהסוני, אבל לא כבדות במיוחד באופן כללי. אם הייתי צריך לבחור הייתי נשאר עם ה-M40X, ה-50 מעולות אבל נחשבות יותר אנליטיות ודוקרות.

הן טובות יותר בפן המקצועי, לדעתי פחות לטובת הנאה, הרבה מתלוננים שקשה להאזין להן לטווחי זמן ארוכים כי הן מעייפות, קח בערבון מוגבל את הדעה

האישית שלי כי שמעתי אותן רק באופן מזדמן ולא תדיר, אבל ממה שיצא לי לבחון יש בזה משהו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

ה-50 מעולות אבל נחשבות יותר אנליטיות ודוקרות.

הן טובות יותר בפן המקצועי, לדעתי פחות לטובת הנאה, הרבה מתלוננים שקשה להאזין להן לטווחי זמן ארוכים כי הן מעייפות, קח בערבון מוגבל את הדעה

האישית שלי כי שמעתי אותן רק באופן מזדמן ולא תדיר, אבל ממה שיצא לי לבחון יש בזה משהו.

תודה על ההסבר

פורסם

המחיר של ה-M40X בארץ מצויין, אי אפשר לומר זאת על רוב הדגמים. 

למה? כי עושה רושם שזה יהיה נכון יותר עם המוזיקה שאתה שומע. אם היה מדובר במיינסטרים פופ\ראפ וכ' עם הרבה רעש

ומעט ווקליות ומוזיקה באיכות נמוכה\יו-טיוב הסוני מעולות ומפצות על זה. יש מצב שה-M40X יהיו יותר "פרופר" בשבילך.

שוב אחזור ואומר, אי אפשר ממש לטעות בשניהן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה!

פורסם

אין בעד מה, אם אתה הולך על ה-M40X בסופו של דבר, כדאי להזמין מראש את הפדים כי זה עניין של מספר שבועות המתנה, וגם 

שתניח את ה-M40X על הראש ותאמר לעצמך "הן דווקא די נוחות", אחרי  שעתיים בערך כבר תתחיל להרגיש את חוסר הנוחות. 

ד"א אני משתמש בפדים שנתתי לך בקישור עם אוזניה אחרת של סוני והם פדים פשוט נוחים. מחיר מצחיק לנוחות כזו. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

אני משתמש בפדים שנתתי לך בקישור עם אוזניה אחרת של סוני

האם הפדים יתאימו במלואם לM40X? כי התאמה חלקית זו בעיה. חוץ מזה מצאתי פדים גם באמזון (לMDR-1A ולא ל 1R) ב15 דולר וכנראה שהם יגיעו מהר יותר (ועל פי ביקורות גם יהיו נוחים יותר אבל לא באופן מהותי). לקנות אותם במקום?

פורסם

יש לm40 בית דרייבר בגודל סטנדרטי וללא חיבורים מיוחדים לכן לא תיהיה שום בעיה. 

זה אותו פד בדיוק. לא בהכרח שזה יהיה מהר יותר, תלוי מי שולח ומאיפה.  אם זה פריים אז כן זה יגיע תוך שבוע גג,  אם זה איזה מוכר עצמאי באמאזון אז אולי תחסוך שבוע מהזמנה מאלי\איביי.  אם שווה לשלם פי 3 כמעט בעבור הפדים זה שיקול שלך. 

זה לא כזה עניין קריטי אתה תמיד יכול להשתמש באוזניות שבועיים שלוש עד שתקבל את החלופיים..  זה לא שזה בלתי שמיש. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

זה אותו פד בדיוק

ציטוט של Roy.T

אם שווה לשלם פי 3 כמעט בעבור הפדים זה שיקול שלך. 

אם כך אז אולי אכן אשלם את הפי שלוש כי אני אשמח לקבל את זה מהר ככול האפשר.

דרך אגב איך עושים זאת? פשוט מושכים את הפד החוצה ואז שמים את הפד של הסוני?

פורסם

כן בדיוק כך.  

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

כן בדיוק כך.

יופי.

אחרי הרבה חשיבה בסוף החלטתי לפעול לפי המלצתך ולקנות את ה M40X ולהחליף את הפדים לאלו של הסוני.

תודה על כל העזרה בבחירת האוזניות.

פורסם

תעדכן איך ההתרשמות שלך מהאוזניות לאחר שתקבל אותן.  

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים