פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של afikr333 ממש לא, אם אתה מבטל, אתה חייב להגדיר ואם אתה לא אז אתה יכול לבחור אם להגדיר ip סטטי(קבוע) או לא. ניסיתי גם זאת.
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים ציטוט של idoaa אני רוצה שהמחשבים ישארו עם אותו IP קבוע, אחרת עם כל כיבוי והדלקה ה IP משתנה. חוץ מזה יש לי מחשב אחד שהתקנתי עליו SERVER לצורך בדיקות, ואז אני צריך להגדיר כבר כתובות IP. לא מכיר בנתב אופציה אם ה DHCP מופעל אז שאפשר להגדיר כתובת IP למחשב מסויים לפי ה MAC ADDRESS אם אתה צריך את זה רק בשביל הIp הקבוע אני אוכל לבדוק מחר איפה יש את ההגדרה הזאת בנתב יש לי אותו במקום העבודה שלי לגבי ביטול ה dhcp אף פעם לא ניסתי לבטל את זה בלי משהו אחר שמחליף אותו (נתב אחר, או server ) אז אני לא יודע אם זה עובד בנתבים אחרים..
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של afikr333 מה ניסית? השארתי את ה DHCP ובחרתי באופציה של IP קבוע שאני אגדיר. (אבל ממה שאני יודע הרי יש שתי אופציות בעצם או שיש DHCP לקבל כתובת אוטומטי, או שאני מגדיר את IP, ואז ה DHCP צריך להתבטל)
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של POPCORN אם אתה צריך את זה רק בשביל הIp הקבוע אני אוכל לבדוק מחר איפה יש את ההגדרה הזאת בנתב יש לי אותו במקום העבודה שלי לגבי ביטול ה dhcp אף פעם לא ניסתי לבטל את זה בלי משהו אחר שמחליף אותו (נתב אחר, או server ) אז אני לא יודע אם זה עובד בנתבים אחרים.. הדגם המדוייק של הנתב הוא vtech nb403-vdsl2 אשמח אם תוכל לבדוק זאת לעומק.
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים ציטוט של idoaa השארתי את ה DHCP ובחרתי באופציה של IP קבוע שאני אגדיר. (אבל ממה שאני יודע הרי יש שתי אופציות בעצם או שיש DHCP לקבל כתובת אוטומטי, או שאני מגדיר את IP, ואז ה DHCP צריך להתבטל) אין צורך לבטל את הdhcp בנתב, רק במחשב
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של afikr333 אין צורך לבטל את הdhcp בנתב, רק במחשב הגדרתי כתובת IP קבוע במחשב, זה הרי מבטל את ה DHCP במחשב.
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים ציטוט של idoaa הגדרתי כתובת IP קבוע במחשב, זה הרי מבטל את ה DHCP במחשב. נכון אבל זה לא מבטל בנתב ה dhcp זה מי שמחלק את הכתובות אין dhcp במחשב - אתה פשוט קבעת ip קבוע במקום לקבל מהנתב
פורסם 2017 בפברואר 218 שנים מחבר ציטוט של POPCORN נכון אבל זה לא מבטל בנתב ה dhcp זה מי שמחלק את הכתובות אין dhcp במחשב - אתה פשוט קבעת ip קבוע במקום לקבל מהנתב זה אני יודע.
פורסם 2017 בפברואר 228 שנים איזה כתובת קבועה אתה מגדיר ? היא נמצאת בתוך תחום הכתובות שמוגדרות ב DHCP שלך ?
פורסם 2017 בפברואר 228 שנים מחבר ציטוט של Ivan איזה כתובת קבועה אתה מגדיר ? היא נמצאת בתוך תחום הכתובות שמוגדרות ב DHCP שלך ? כן, הכתובת נמצאת בתחום הכתובות שמוגדרות ב DHCP. התחום הוא 10.0.0.1 ל 10.0.0.32 ה IP של הנתב 10.0.0.138, אבל אני רוצה לשנות אותו לכתובת אחרת, זה אפשרי לא?
פורסם 2017 בפברואר 228 שנים זה אפשרי בתנאי שבזק לא ביטלו את זה. אבל למה לשנות את זה ? נערך 2017 בפברואר 228 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2017 בפברואר 228 שנים מחבר ציטוט של Ivan זה אפשרי, אבל למה לשנות את זה ? מסיבות אבטחה. והעניין הוא שאם אני משנה, אז הנתב מפסיק לתקשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.