פורסם 2017 בפברואר 148 שנים טוב שציינת המקור מPCPER ולא רק העתק הדבק.. PCPER אתר אמין עם הרבה נסיון במיוחד מהמומחים שלהם לאחסון Allyn Malventano.. כתב טובה...
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים אז, אני קורא באתר קרוב לעשור. לפני שבוע הבעתי ביקורת על כך שנכון היה לציין בכתבה של סמסונג שמדובר בתוכן ממומן מפה לשם, נחסמתי :) נוכחתי לדעת שיש משטר דרקוני של מחיקת תגובות וחסימת משתמשים, כבר זמן רב...
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים בעניין אמינות - כל עוד הזיכרון מחובר לבקר, הרי שבעיה עם הבקר תשבית את כל הכרטיס. זו נקודת התורפה של ה-SSD כיום - היעדר המודולאריות. כוננים כאלה קורסים ולא מעט. עדיין לא ראיתי השוואת אמינות מול קשיחים מכאניים, שמתייחסת גם ליכולת ההתראה (פרק זמן בין ההתראה לכשל) וליכולת החילוץ. הדבר הכי קרוב הוא זה - http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-reliability-failure-rate,2923-3.html לפי נתונים בני 6-7 שנים.
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים תקן אותי אם אני טועה - זה לא העיקרון גם ב-SATA מכאני? גם שם אין הרי גישה ישירה לתאי הזיכרון, אלא דרך בקר כלשהו.
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים שאלה - מה גורם לשוני העצום בין הטכנולוגיה הזו לשאר ה-NAND SSD? אותם שבבי זיכרון אבל פשוט עם בקר מטורף, או משהו אחר לחלוטין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.