עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מחשב משרדי

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים.

המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם.

תודה רבה

פורסם

מה התקציב המקסימלי ?

זה דגם ישן אין הרבה תמיכה במסכים...

פורסם
  • מחבר

1500 ~ מוכן לחרוג קצת.

יש לך המלצה אחרת?

פורסם

קשה למצוא מחשבים מוכנים וטובים עם מערכת הפעלה במחיר שאתה רוצה ...

ורוב המחשבים שמוצעים ברשתות כמו KSP וIVORY  ללא מערכת הפעלה ?

רק חומר למחשבה האם אתה מעוניין להרכיב בעצמך את המחשב ?

פורסם

למה אתה צריך מערכת הפעלה? זה מייקר בהרבה

פורסם
  • מחבר

לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד.

פורסם

כדאי לך להרכיב לבד, מלא את זה :

ציטוט

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום  גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
ציטוט של Tom Jordan Somech

מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים.

המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם.

תודה רבה

נחמד אם כי קצת יקר, מדובר במעבד ישן - לא יודע איך הם מתכוונים להביא לזה שנתיים אחראיות אבל יש לי הרגשה מאוד טובה שזה לא כולל המעבד.

הוספתי בניה קטנה שלי שתספיק לך לעבודה משרדית כפי שביקשת באותו מחיר עם 3 שנות אחראיות למעבד.

built.png

פורסם

מה עם SSD ?

ולמה זיכרון 4GB ?

תרכוש מפרט זה יותר מאוזן

מעבד Intel Pentium G4560  מחיר 265 ש"ח

לוח אם B250 יש הרבה מתחת ל400 ש"ח תרכוש עם תמיכה בDP / HDMI /DVI

זיכרון DDR4 2400MHZ 8GB

ספק ממליץ על SEASONIC 430W שקט מאוד עם אפשרות להוסף כרטיס מסך בעתיד

כונן SSD  256GB

מארז ? יש הרבה...

זה יצא לך סביביות 1400 ל1500 ש"ח ...

פורסם
ציטוט של amir8824

מה עם SSD ?

ולמה זיכרון 4GB ?

תרכוש מפרט זה יותר מאוזן

מעבד Intel Pentium G4560  מחיר 265 ש"ח

לוח אם B250 יש הרבה מתחת ל400 ש"ח תרכוש עם תמיכה בDP / HDMI /DVI

זיכרון DDR4 2400MHZ 8GB

ספק ממליץ על SEASONIC 430W שקט מאוד עם אפשרות להוסף כרטיס מסך בעתיד

כונן SSD  256GB

מארז ? יש הרבה...

זה יצא לך סביביות 1400 ל1500 ש"ח ...

לא ממליץ על הG4560 כי אם מדובר במולטי טאסקינג או ריבוי משימות במקביל המחשב יתחיל לקרטע.

פורסם

יתחיל לקרטע? למה ? g4560 נותן בסביבות 95% מהביצועים של i3-6100 ובחצי מחיר.. הוא יותר משתלם ממנו. יהיה הבדל קטן בליבה הגרפית אבל בשביל מיילים וגלישה זה יותר ממספיק.

פורסם
ציטוט של Tomer70

יתחיל לקרטע? למה ? g4560 נותן בסביבות 95% מהביצועים של i3-6100 ובחצי מחיר.. הוא יותר משתלם ממנו. יהיה הבדל קטן בליבה הגרפית אבל בשביל מיילים וגלישה זה יותר ממספיק.

אם מדובר בשימוש של תוכנה בודדת מסכים איתך הפער הוא באמת 5% ניתן לראות את זה בביקורות, אבל כשיהיה מדובר במספר תוכנות זה יתחיל לרדת מהביצועים ותבין לבד שה5% פער יהפוך ל20% ומעלה.

הייתי ממליץ לאנשים שמתכוונים לשחק במחשב בתקציב של 2000 ש"ח גג.

פורסם

ההבדל תמיד ישאר אותו הבדל, אני לא מבין איפה אתה מסתכל. שני המעבדים הם עם 2 ליבות וHT, כל ההבדל נובע מהבדלי התדרים. מה שבטוח לא יהיה משמעותי ובטוח לא יגיע ל20%..

פורסם
ציטוט של Gery Gorenshtein

אם מדובר בשימוש של תוכנה בודדת מסכים איתך הפער הוא באמת 5% ניתן לראות את זה בביקורות, אבל כשיהיה מדובר במספר תוכנות זה יתחיל לרדת מהביצועים ותבין לבד שה5% פער יהפוך ל20% ומעלה.

הייתי ממליץ לאנשים שמתכוונים לשחק במחשב בתקציב של 2000 ש"ח גג.

???

פורסם
ציטוט של Tomer70

ההבדל תמיד ישאר אותו הבדל, אני לא מבין איפה אתה מסתכל. שני המעבדים הם עם 2 ליבות וHT, כל ההבדל נובע מהבדלי התדרים. מה שבטוח לא יהיה משמעותי ובטוח לא יגיע ל20%..

טוב אני מבין שהפערי ביצועים אכן בגלל התדרים, לא שמתי לב שהם כבר דחפו למעבדי שקל תשעים שלהם HT, אכן ממליץ על המעבד הזה - חוסך בכסף ויש מקום בכיס להוסיף SSD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים