עבור לתוכן

נעים להכיר: זה המעבד הכי עוצמתי של אינטל עד היום

Featured Replies

פורסם

גילוי נאות אני מגיב רק עפ הכותרת. אין ספק שאינטל יכולה להוציא גם יותר טוב מזה... אבל הם לא כי זה לא משתלם להם , אממה אותי לפחות זה הפך לכל כך אפטי לגביהם שכן על הכתבות שלהם אני פשוט מדלג

פורסם

חבל שאתה לא קורא את הכתבה וסתם מגיב. מדובר על שוק השרתים שם אינטל עושה את המקסימום כי יש שם תחרות קשה. בניגוד לשוק הביתי,

פורסם

Adam Brener כזה רוצה?

פורסם

Giora Tzur Tenne

פורסם

לא קשור אבל מישהו עוקב אחרי ה RYZEN? בעיניי נשקלת ברצינות האפשרות למעבר ל AMD אבל שמות המעבדים ולמי להשוות אותם פשוט מוציא אותי מדעתי. אז מישהו יודע מה קורה שם? מעבדי AMD 8/16 עם צריכה של 95W לעומת..... מעבדי 8/16 INTL עם צריכה של 140W (ושלא נדבר על הסקסי הזה של 8-16 שצורך אך-ורק 65W _ מעבד חייזרי משהו) אז מי להשוות ל 7700K ? האם צריכה להיות שוב השוואה של 6/12 אדומים מול 4/8 ירוקים? האם זה הסיפור שוב? או שבאמת.... יש השוואה של 4/8 6/12 8/16 ממש אדום כנגד ירוק? אוף נזכרתי שנצטרך לחכות למבחנים ראליים.

פורסם

תראה מה רשמתי איבדתי כל עניין בהם לא משנה מה יעשו עקב התנהגותם אלינו הצרכנים. זו היתה כל הפאונטה שלי?

פורסם

7700k לפי דבריך הוא 4 ליבות... יקח זמן עד שתראי השוואה בין המעבדים האלה.מה שבטוח המחיר יהיה הרבה יותר טוב מאינטל וגם צריכת החשמל?

פורסם

זה באמת חלומם של כל דורשי כוח העיבוד אבל שום משתמש ביתי לא יכול לנצל את מלוא הכוח

פורסם
ציטוט של itamar4444

חבל שאתה לא קורא את הכתבה וסתם מגיב. מדובר על שוק השרתים שם אינטל עושה את המקסימום כי יש שם תחרות קשה. בניגוד לשוק הביתי,

תחרות קשה עם מי? עם עצמם?

פורסם
ציטוט של itamar4444

תחרות קשה עם מי? עם עצמם?

פורסם

לא בהכרח חייב להיות מעבדי x86, שם זה בכלל תחרות חוצה ארכיקטורות...

פורסם

9,000 דולר ? אינטל תתנו חינם לכל מי שקנה מחשב ממכם ב- 5 שנים אחרונות

פורסם

אנשים צריכים להבין שתמיד היה סחורה לעניים וסחורה לעשירים כי  עשירים קונים דברים מיוחדים  כמו שקניתי לפני 8 שנים מעבד erxtrem שעד היום משרת אותי נאמנה 

פורסם

רק 9000$ איפה מוכרים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים